Tylko, żeby nikt mnie nie posądził, że namawiam Dobbi, na straszenie Stacha nożem albo widelcemFuria i Afera pisze:...a nóż widelec
trójłapek
- Furia i Afera
mała dygresja, moze to znacie...
"Co faceta łączy z kotem?
1. Wrzeszczy kiedy jest głodny.
2. Zawsze pcha się do łóżka.
3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry.
4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej.
5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę.
6. Nie lubi obcinania pazurów.
7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety.
8. Ciężko przemówić mu do rozumu.
9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa.
10. Nie sprząta po sobie.
11. Wpycha nos do każdego garnka cały dzień.
13. Cały czas by spał.
12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień. "
"Co faceta łączy z kotem?
1. Wrzeszczy kiedy jest głodny.
2. Zawsze pcha się do łóżka.
3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry.
4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej.
5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę.
6. Nie lubi obcinania pazurów.
7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety.
8. Ciężko przemówić mu do rozumu.
9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa.
10. Nie sprząta po sobie.
11. Wpycha nos do każdego garnka cały dzień.
13. Cały czas by spał.
12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień. "
- Furia i Afera
Esme u mojego HSB 5, 12, 13 nie pasuje, ale reszta bardzo (nawet za bardzo) trafna
A 5 pasuje ? Justnko, jesli tak ( a na to wyglada po analizie wymienionych przez Ciebie punktów) , to niestety nie mozna powiedziec,ze masz ideał w domu...zoltazaba pisze:Do mojego nie pasuje: 1, 6, 7, 10, 11, 12. Czy to oznacza, że mam ideał w domu?
- Furia i Afera
I to jest najważniejsze!zoltazaba pisze:Ważne, ze ja wierzę w monogamie mojego faceta. I mam do tego podstawy.
Uwaga! Będę się chwalić!
Dzisiaj na lekcję przyszła dziewczynka 12-letnia. To moja regularna uczennica. W środku lekcji nagle mnie zamurowało, bo na biurku (siedziałyśmy przy stoliku) leżał wyciągnięty leniwie Stanisław!!! Nie dość, że się nie zagrzebał w najciemniejszej czeluści z prędkością światła, to jeszcze dał się posmyrać po głowie i wziął smakołyk. Sprawdziłam uszy i nie ma gorączki. Dziecko poszło a leniuch śpi dalej, tylko mi zadek pokazał jak się przewracał na drugi bok.
Dzisiaj na lekcję przyszła dziewczynka 12-letnia. To moja regularna uczennica. W środku lekcji nagle mnie zamurowało, bo na biurku (siedziałyśmy przy stoliku) leżał wyciągnięty leniwie Stanisław!!! Nie dość, że się nie zagrzebał w najciemniejszej czeluści z prędkością światła, to jeszcze dał się posmyrać po głowie i wziął smakołyk. Sprawdziłam uszy i nie ma gorączki. Dziecko poszło a leniuch śpi dalej, tylko mi zadek pokazał jak się przewracał na drugi bok.
-
- Informacje
-