Oj, no średnio zapomniałam. Jaki tam z niego czyścioszek. Myślę, ze stach wyznaje zasadę, że
+
=
Ale jak ci zależy, to masz
trójłapek
No właśnie nie wiem. bo Guru prawie za każdym razem kropelki zmieniał albo coś. Ja nie widzę różnicy między nimi ale co ja wiem. Jeśli mój transport się dziś odezwie, to pojedziemy, a jak nie, to na pogodę przynajmniej lepsza poczekam, bo targanie tego krzykliwego bambetla mi się nie bardzo widzi. Utyło mu się troszkę i takie ma gęste futro, aż miło się przytulić. Przestał się w nocy drzeć ale za to śpi na mnie.
Wzywamy Kaktuskę i Ogonię do odezwania się!!!!!
Wzywamy Kaktuskę i Ogonię do odezwania się!!!!!
- Furia i Afera
Czyżbyś czekała, aż ja się odezwę?dobbinka pisze:Jeśli mój transport się dziś odezwie, to pojedziemy, a jak nie, to na pogodę przynajmniej lepsza poczekam, bo targanie tego krzykliwego bambetla mi się nie bardzo widzi.
Kiedy chcesz jechać? Wtorek i środa u mnie odpadają kiepsko z czasem ale czwartek lub piątek po 12-13 może się udać
- Furia i Afera
WŁAŚNIE !!!!!dobbinka pisze:Wzywamy Kaktuskę i Ogonię do odezwania się!!!!!
A CO Z JUSTYNĄ???????????
- Furia i Afera
Eeee tam luuuuuubi nas (mam nadzieję) pewnie ma zajob w pracy, albo się gdzieś byczy pod gruszą
Akurat pisałam o pani Ani ale się zastanowię Muszę zobaczyć kto przyjmuje i co będę wtedy robić. DziękiFuria i Afera pisze: Czyżbyś czekała, aż ja się odezwę?
Kiedy chcesz jechać? Wtorek i środa u mnie odpadają kiepsko z czasem ale czwartek lub piątek po 12-13 może się udać
- Furia i Afera
Fajosko My troszke dalej, ale też zamierzam się byczyć i jeść i pić i znów się byczyć, a potem powrót do rzeczywistości i ćwiczeń fitnessasiryś pisze:Pewnie się byczy My ,Asiu ,będziemy to robić już za 12 dni , prawda? Ja tym bardziej , bo jadę do siostry do tej wiejskiej chatki prawie nad morzem ( tak, jak rok temu )
Nie ma za codobbinka pisze:Akurat pisałam o pani Ani ale się zastanowię Muszę zobaczyć kto przyjmuje i co będę wtedy robić. Dzięki
Nakręciłam filmik przedstawiający typowe zachowanie Stanisława wieczorem.
http://imageshack.us/clip/my-videos/849/apm.mp4/
http://imageshack.us/clip/my-videos/849/apm.mp4/
- Furia i Afera
mam taki zamiar (a na pewno HSB tak to sobie wyobraża), ale nie wiem czy to wystarczy, żeby spalić to co mam zamiar zjadać i wypijać
-
- Informacje
-