Nie wiem dlaczego ale oddech się tak nagrywa. Słychać jakbym co najmniej astmę miała. Nie wiem czemu takEsme pisze:A ja jestem ciekawa, kto tak sapie na tym drugim filmiku
trójłapek
uszy ma w porządku, zęby też ze śladem kamienia na ostatnich, waga 3,71 wg wagi krakvetowej. Dostał nowe kropelki i Kobiałka go podejrzewa (już drugi raz) o uczulenie na chemikalia. Oczka zaczerwienione, jak po przepiciu (Stach, nie doktor ). Doktor jeszcze ma nadzieję, że mu się te oczy poprawią, naiwny Już tak kilku przed nim mówiło. Było spokojnie i miło, OK. Stach pojechał w szeleczkach tylko i nawet nie syczał za bardzo, mimo że doktor się spodziewał. Był słodko wtulony we mnie (znowu - Stach, a nie doktor).Furia i Afera pisze:Jak wrócicie dajcie znać co i jak!dobbinka pisze:Idziemy do Kobiałki. Może wycisnę z niego więcej niż z Guru.
Ciesze się,że u Stacha sytuacja stabilna. Ma przyzwoitą wagę. A jeśli chodzi o oczka to trzeba być dobrej myśli. A nóz właśnie ten lekarz się nie myli !
Czytałam dzisiaj o kotach białaczkowych. Właścicele z tego powodu robią za dużo paniki, bo koty takie bardzo często dozywają późnej starości. A wiekszość posiadaczy kotów w ogóle nie wie,ze kot jest nosicielem. Bo kto standardowo robi testy na FeLV ?
Stach ma dobrą , nie! ...wspaniałą opiekę, nie jest narażony na infekcje. No i ma wyjątkową Panią. Przed Wami dłuuugie wspólne życie!
A opis wizyty ...znów Dobbinko dałaś popis ! Śmiałam sie do siebie . Te przepite oczy i przytulanie...
Czytałam dzisiaj o kotach białaczkowych. Właścicele z tego powodu robią za dużo paniki, bo koty takie bardzo często dozywają późnej starości. A wiekszość posiadaczy kotów w ogóle nie wie,ze kot jest nosicielem. Bo kto standardowo robi testy na FeLV ?
Stach ma dobrą , nie! ...wspaniałą opiekę, nie jest narażony na infekcje. No i ma wyjątkową Panią. Przed Wami dłuuugie wspólne życie!
A opis wizyty ...znów Dobbinko dałaś popis ! Śmiałam sie do siebie . Te przepite oczy i przytulanie...
Dziękuję, dziękuję.
A zmieniając temat - kupiłam wczoraj kabanoski lidlowe z tuńczykiem, bo musiałam mieć świeże, miękkie do wkładania tabletek (niestety, nawet zamknięte, wysychają trochę). Te stare czasem miały zapach drożdży, a te nowe śmierdzą jak zagrzybiona skarpeta albo bardzo stary ser żółty. Fetor straszny. już miałam wywalić,ale Staś się rzucił na rękę i zeżarł ze smakiem jak rzadko. Cierpię więc i pcham tabletki w smroda.
A zmieniając temat - kupiłam wczoraj kabanoski lidlowe z tuńczykiem, bo musiałam mieć świeże, miękkie do wkładania tabletek (niestety, nawet zamknięte, wysychają trochę). Te stare czasem miały zapach drożdży, a te nowe śmierdzą jak zagrzybiona skarpeta albo bardzo stary ser żółty. Fetor straszny. już miałam wywalić,ale Staś się rzucił na rękę i zeżarł ze smakiem jak rzadko. Cierpię więc i pcham tabletki w smroda.
- Furia i Afera
Cierp, cierp jak tylko Stach takie woli to się musisz poświecić ale tez jestem zdania, ze coś się złego porobiło z tymi kabanosami, co prawda smrodu aż takiego nie zauważyłam, ale to, że są twarde to prawda
Co do wizyty to tak to odczytałam, że jesteś zadowolona i wewnętrznie spokojna - i z tego się cieszę! Odnośnie oczek to ja już kiedyś pisałam Stach ma na 100% geny persa (arystokrata jeden) i stąd te problemy
Czyżby nowym Guru stawał się powoli dr Kobiałka?
Co do wizyty to tak to odczytałam, że jesteś zadowolona i wewnętrznie spokojna - i z tego się cieszę! Odnośnie oczek to ja już kiedyś pisałam Stach ma na 100% geny persa (arystokrata jeden) i stąd te problemy
To zależy od partii. Stach je każde ale ze względu na leki zależy mi na miękkich, więc po prostu macam:)Furia i Afera pisze:Cierp, cierp jak tylko Stach takie woli to się musisz poświecić ale tez jestem zdania, ze coś się złego porobiło z tymi kabanosami, co prawda smrodu aż takiego nie zauważyłam, ale to, że są twarde to prawda
No, nie szalejmy. Właściwie zawsze jest krótko i profesjonalnie. Staś jest taki zdenerwowany, że mu wszystko jedno. Zwija się w trąbkę i tyle.Ja to pewnie chciałbym, żeby mi się lekarz rozwodził nad uroda mojego pluszaka;)Co do wizyty to tak to odczytałam, że jesteś zadowolona i wewnętrznie spokojna - i z tego się cieszę! Odnośnie oczek to ja już kiedyś pisałam Stach ma na 100% geny persa (arystokrata jeden) i stąd te problemy
A w ogóle to ceny w krakvecie powalają. Za wizytę albo nie płacę, albo tak jak wczoraj - 5zł (bo oglądał zęby, oczy, pazurki).
- Furia i Afera
Tu się zgodzę! Ceny mają niesamowite, a do tego są maksymalnie profesjonalni - po prostu lekarze z powołania!!! Pełen szacunek!dobbinka pisze:A w ogóle to ceny w krakvecie powalają. Za wizytę albo nie płacę, albo tak jak wczoraj - 5zł (bo oglądał zęby, oczy, pazurki).
Tak właśnie.
A z nowości - Stach zaczął spać w nowym, nietypowym miejscu - na mojej głowie. Dzisiejszą całą noc tak przekimał. Zastanawiałam się, co mi tak ciężko, nic nie piłam ani nic, a tu wymacałam wielki kuper szanownego pana na uchu. Kilka godzin tak siedział.
A z nowości - Stach zaczął spać w nowym, nietypowym miejscu - na mojej głowie. Dzisiejszą całą noc tak przekimał. Zastanawiałam się, co mi tak ciężko, nic nie piłam ani nic, a tu wymacałam wielki kuper szanownego pana na uchu. Kilka godzin tak siedział.
Mi się to skojarzyło raczej z lubieżnym sapaniemdobbinka pisze:Nie wiem dlaczego ale oddech się tak nagrywa. Słychać jakbym co najmniej astmę miała. Nie wiem czemu takEsme pisze:A ja jestem ciekawa, kto tak sapie na tym drugim filmiku
Takie fajne zdjęcie udało mi się zrobić dziś rano. Jest bardzo puchaty i grubiutki. Oko z tej strony jest lepsze, to drugie trochę gorzej. Po uderzeniu nowych kropelek wygląda to ładniej.
Dziękuję za komplementy i czekam na następne, dziewczyny
Bo złapać Stanisława z otwartymi oczami w dzień graniczy z cudem:P
Dziękuję za komplementy i czekam na następne, dziewczyny
Bo złapać Stanisława z otwartymi oczami w dzień graniczy z cudem:P
- Furia i Afera
CUDOWNY, WSPANIAŁY, MĘSKI, PUCHATY, NIESAMOWITY, WYJĄTKOWY, ŚLICZNY, POCIĄGAJĄCY (dla kotek oczywiście), PIĘKNIE UBARWIONY!dobbinka pisze:Dziękuję za komplementy i czekam na następne, dziewczyny
-
- Informacje
-