po mamusi oczywiście - tylko po mamusi
Do mnie podobny teraz jest coraz ładniejszy w końcu ma juz 5 lat
trójłapek
- Furia i Afera
no jakże mogłoby być inaczej - głupie pytanie zadałam
Tak zrobiłam. Mam problem, bo okno mi się nie otwiera, tylko trochę, przez **^&% rolety. Musze jednak z właścicielem porozmawiać, żeby cos z nimi zrobił, bo nie wydolę.
Stach ma troche dłuższą smycz niż wcześniej, bo odpinałam do weta i teraz sobie na tej smyczy wyemigrował. w domu parapet jest waski i nie można oglądać widoków dobrze, to się wyniósł na zewnątrz i położył. A ja nawet nie mam jak go bezpiecznie zabrać, tylko go wyłuskuję zza okna. Boję się zawsze, bo on jednak nie jest tak sprawny jak normalny kot.
Stach ma troche dłuższą smycz niż wcześniej, bo odpinałam do weta i teraz sobie na tej smyczy wyemigrował. w domu parapet jest waski i nie można oglądać widoków dobrze, to się wyniósł na zewnątrz i położył. A ja nawet nie mam jak go bezpiecznie zabrać, tylko go wyłuskuję zza okna. Boję się zawsze, bo on jednak nie jest tak sprawny jak normalny kot.
- Furia i Afera
Basiu, rozumiem Cie, że się o Stacha martwisz, ale wydaje mi się, że te 3 łapki w niczym mu nie przeszkadzają i doskonale sobie radzi, tak samo dobrze jak te z 4 łapami, bo pomyśl, że on ma tak od zawsze
Tak na marginesie ucałuj go ode mnie!
Tak na marginesie ucałuj go ode mnie!
Ucałowany! Jednak po dłuższym obcowaniu z nim wiem, ze nie umie w każdej sytuacji utrzymać równowagi i już nieraz pacnął na nos, bo nie umiał wycofać się na wąskim parapecie albo na kolanach. Biega ok i skacze nawet, ale na parapecie na zewnątrz, nawet dość szerokim, nie ufam mu do końca.
- Furia i Afera
Też bym nie ufała - ostrożności nigdy dosyć!
-
- Informacje
-