trójłapek
- Furia i Afera
A właściciel w porządku jest?
Na razie tak. Tylko nie wiedzą, że Staś istnieje. Jak byli ostatnio, to siedział pod kanapą i nie było go widać, a miski miał w myciu, więc były schowane. Jeśli się da, to pewnie pomoże przewiesić. Cały rok tu mieszkam i mi nie przeszkadzało to okno, ale w upały nie było mnie w Krakowie, a teraz widzę że to niebezpieczne, no i co się nagimnastykuję, żeby okno umyć. Tam nawet jest taka wnęka, gdzie by się świetnie roleta mieścił, tylko nie wiem jak z kołakami (ktoś próbował w tej wnęce wkręcać z drugiej strony, przy małym okienku, bo dziury są, może się nie trzymało albo co). Niedługo ma prognoza prądu przyjść, to i tak wpadnie.
- Furia i Afera
Ale chyba nie będzie miał nic przeciwko Stachowi?
Dobbi ! Wyluzujdobbinka pisze: a teraz widzę że to niebezpieczne, no i co się nagimnastykuję, żeby okno umyć.
Ja myję okna dopiero wtedy, gdy mam wątpliwosci, czy to jeszcze dzień, czy juz noc
Ostatno ( był marzec, może kwiecien), byliśmy z TŻ przekonani,ze pada śnieg...a to okna były takie uświnione kocimi noskami i wyschniętymi deszczowymi kroplami Serio!
to ja nawet nie mówie kiedy ja myłam hehe albo powiem - na świeta BN bo w Wielkanoc miałam remont który sie starsznie wlekł i jeszcze nie miałam okazji umyc a sa i zakurzone bo mieszkam przy ulicy ruchliwej, i zadeszczone i umazane łapkami, jezykiem Filipa, Garfield jeszcze nie, a nie przepraszam, po Garfim też jest ślad. po niedzieli bede myć bo mam wolne( pewne już na stałe z tej firmy)
- Furia i Afera
Nie myjcie okien, bo ma padać
jak Garfield urośnie musze mu ten filmik pokazac 1 i 2 cz
http://www.youtube.com/watch?v=_ug7WEUxH68&NR=1
a najlepiej kazdą
kurde kiedys jak ogladalam kuwety na allegro była taka nakładka na sedes dla kota i chcialam wam pokazac ale nie ma juz
http://www.youtube.com/watch?v=_ug7WEUxH68&NR=1
a najlepiej kazdą
kurde kiedys jak ogladalam kuwety na allegro była taka nakładka na sedes dla kota i chcialam wam pokazac ale nie ma juz
Widziałam ale jakoś nie jestem przekonana. A niech wleci, to się przerazi - właściciel z ranami głębokimi do szpitala trafi, bo przerażonemu kotu nic się nie wytłumaczy przecież - patrz przygoda Asi z zeszłego miesiąca, gdzie nalot inspektora nawet miała. No i jeszcze kot z powodu traumy nie zbliży się do łazienki i będzie lał po kątach. a w ogóle to niefajnie wygląda i wolę raz dziennie sprzątnąć kulki żwirku niż natrafiać co jakiś czas na takie "pływaki" w sedesie.
no ja wole kuwetę niż mieć klapę podniesiona cały dzień i otwarte drzwi od WC - ja jak mnie nie ma to zamykam bo jeszcze nie dostosowałam łazienki do kota i za dużo butelek z płynami stoi. Ale widzę, że małemu ta półeczka na jednej ścianie która zabudowuje rury się podoba to jakoś upchnę płyny gdzieś indziej. niech ma kryjówkę za kompaktem
-
- Informacje
-