trójłapek
- Furia i Afera
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem - przekazałam Pięknie podziękował!!!
- Furia i Afera
Moje lalusie cały dzień na płytkach spędzają (brak u nas dywanów i dywaników). Wieczorami natomiast chłodzą swoje ciałka o nasze cielska a my zdychamy z przegrzania
- Furia i Afera
O matko, a gdzie? nic się nie chwaliłaś - opowiadaj szybko!
Nie ma sie bardzo czym chwalić. właściciel mieszkania postanowił sprzedać i muszę sobie iść. Idę na Os. Jagiellońskie, bo akurat tam szybko znalazłam. Oczywiście, że zapraszam:) Błagam, odwiedź nas kiedyś, bo mnie huta wciąga coraz głębiej!
- Furia i Afera
Odwiedzę , odwiedzę ale nie przejmuj się, że Cię wciąga, bo ja w Hucie się urodziłam i mieszkałam 15 lat i nie narzekam
A Stachu na 100% będzie zadowolony - przynajmniej jakieś urozmaicenie
Żeby Ci tylko Stach tfu tfu nie zaczął bardziej wyć pod drzwiami po amianie lokum jak tamta kotka. Może Mu się teraz spodoba i ucichnie - a pan właściciel to dał Ci chociaż jakiś porządny termin wyprowadzki czy oznajmił, że sprzedaje i wypad jak najszybciej ;-/
Wdzięczna jestem Co do Huty, to sie tu już jakiś czas obijam od osiedla do osiedla. Coraz bardziej w stronę Centrum:PFuria i Afera pisze:Odwiedzę , odwiedzę ale nie przejmuj się, że Cię wciąga, bo ja w Hucie się urodziłam i mieszkałam 15 lat i nie narzekam
Jeśli chodzi o Stachowe nastroje, to mam nadzieję, ale przy samej przeprowadzce będzie trauma na pewno.
Bardziej wyć - spodziewam się; ucichnie - oj, nie liczyłabym. Zawsze jest okazja, żeby użyć feromonów wiewiórki, które są w Felliway.Żeby Ci tylko Stach tfu tfu nie zaczął bardziej wyć pod drzwiami po amianie lokum jak tamta kotka. Może Mu się teraz spodoba i ucichnie - a pan właściciel to dał Ci chociaż jakiś porządny termin wyprowadzki czy oznajmił, że sprzedaje i wypad jak najszybciej ;-/
Właściciel ma przdstawiciela, bo jest zagranicą, i przedstawiciel jest bardzo ok, mam prawie 6 tygodni. Znalazłam już drugiego dnia (niech żyje internet) bardzo fajną (mam nadzieję) panią, która z mężem odnawia mieszkanie obok siebie i je wynajmuje. Bardzo poważnie podeszli do sprawy remontu, rzetelnie, nie po łebkach tylko "jak dla siebie", więc rokuje to na dobrą współpracę. Pani wie o Stachu i nie miała nic przeciwko, ba, nawet zadeklarowała, że w razie czego to może zajrzeć i nakarmić. W końcu udałoby mi się do domu pojechać, bom matki od grudnia nie widziała.
-
- Informacje
-