Mój HSB obrasta w lecznicy legendą.
Fajne jest to, że się wspieramy w opiece nad kiciami.
Dobbinko, pisz dużo o swoim kocurku. Jak czytam twoje posty to po prostu go widzę, widzę ciebie jak szalejesz na zakupach, jak pędzisz do weta
trójłapek
- Furia i Afera
Justyna proszę tu wywnętrzyć się na temat wnętrza Furii ale już bo to zdjęcie wkleiłam specjalnie dla Ciebie
Och, Asiu, przepraszam, że dopiero teraz. Jakże cudna fotka. Chociaż ja bym chyba wolała nie mieć takiego zdjęcia. Bo takie zdjęcia to jednak skutek poważnych urazów albo kłopotów.
Kiedys, gdy pies mojej mamy miał problemy, byliśmy z nim na rtg. I też go rozciągaliśmy. Tylko Gacek to mały nerwus i pani dr wiązała mu pysk. A on był taki biedny, osłabiony. Serce mi się kroiło... Potem, mimo że wtedy to był 10letni pies z chorym sercem, miał operację.
Kiedys, gdy pies mojej mamy miał problemy, byliśmy z nim na rtg. I też go rozciągaliśmy. Tylko Gacek to mały nerwus i pani dr wiązała mu pysk. A on był taki biedny, osłabiony. Serce mi się kroiło... Potem, mimo że wtedy to był 10letni pies z chorym sercem, miał operację.
- Furia i Afera
Ewentualnie przyjmuje przeprosiny
Miłego dnia wariatko
Miłego dnia wariatko
- Furia i Afera
Teraz to jucz na 100% wybaczę i znów kusisz tymi swoimi pysznościami
- Furia i Afera
Proszę nie znęcaj się nade mną!!!! Gotować to ja umiem i lubię, ale desery i pieczenie - masakra
Ale ten bananowiec zawsze wychodzi bo go nie trzeba piec! Kładziesz warstwę biszkoptów, na to banany pokrojone wzdłuż(nie na plasterki), na to karmel(może być gotowa masa krówkowa), potem znowu biszkopty, banany, karmel. Na wierzch bita śmietana lub śnieżka. Ot, i cała filozofia A pyszne
Ja dawałam biszkopty suche. Krówka obkleja banany, biszkopty. Ostatnia wartwa to banany z karmelem, ale można dać biszkopty- wtedy ciasto bardziej trzyma pion po pokrojeniu. A biszkopty i tak namiękną od śmietany. Ciasto nie ma wyglądu powalającego, szczególnie po pokrojeniu, ale pycha jest!
- Furia i Afera
...i w wątku Trójłapka pojawiła się nuta smaku i kulinariów a właśnie co u naszego pięknego Kocurro słychać?
- Furia i Afera
Hmmm, miejmy nadzieję, że nie znaczy, a jak znaczy to po kastracji przestanie, więc nie ma czego się bać głowa do góry!
-
- Informacje
-