Borysku, czyżby Mały Książę?Borysek pisze: PS: Skoro już coś oswoiliśmy - bierzmy za to odpowiedzialność (to taki apel do wszystkich).
Trzeci kociak w domu :)
Ja przez chwile nieuwagi a zarazem choroby kocurka zostałam właścicielką 12 kociaków bo miałam 4 chłopaków i 2 dziewczynki wszystkie zbierane chore z podwórka... a następne 6 to prezent od mojej kotki... ale ponoć człowiek uczy się na błędach i wiem że teraz gdy maluchy zaczną dorastać do wieku rozrodczego ja już zadbam o to aby nas już nie przybyło... bo trudno jest później takie maluchy oddać i to nie tylko chodzi o brak chętnych ale zbyt szybko skradają moje serce...
-
Moi Drodzy,nie dziwie sie troche Waszej reakcji,bo sama jestem wsciekla na praktyki pseudohodowcow,powinnam od razu napisac skad biore kocie i jaka jest sutuacja
Pozdrawiamy,ja i moje poki co 2 kociary
Pozdrawiamy,ja i moje poki co 2 kociary
-
Wszystkie są śliczne. A czy będziesz namawiała siostrę na sterylkę?
-
Oczywiscie,ze ją namawiam,ona poki co dopiero poznaje koci swiat,ale juz jest po uszy zakochana w swoich pupilach. Jak tylko Kotka wykarmi maluchy i bedą mogly same jesc to Kocia Mama bedzie sterylizowana. Ja swoja wysterylizowalam razem z kastrowaniem kocura
pozdrawiam
pozdrawiam
-
Ale cudny Mizianki ode mnie i noski od MP3.
-
Nasze puchate "wacisko" wariuje i "napastuje" starszyzne:D wcina wiecej niz one dwa razem,broi niemilosiernie,mruczy jak maly diselek i jest baaardzo myziasty,a poza tym wszedzie go pelno i rosnie jak na drozdzach tylko jest maly problemik z sikaniem na koldre,o ktorym napisalam w oddzielnym watku,wiec jak ktos moze to prosze o rady.
Pozdrawiamy
Pozdrawiamy
-
- Informacje
-