***URODZINKI POLCI ***
Aniu, w zasadzie to wszystkie moje chłopaki mają urodziny tak trochę "na oko", bo wszyscy trzej zostali znalezieni i wet okreslał ich wiek w tygodniach i na tej podstawie wpisywał daty urodzenia do książeczki. Pumek ma wpisaną datę 5 grudnia i tak będziemy świętować
Żonkilku, masz całkowitą rację - wakacje to specyficzny okres, sporo osób po prostu wyjeżdża i robi sobie wolne od komputera .
Fiodorek bardzo, bardzo serdecznie dziękuje za piękne życzenia Od razu lepiej się poczuł mimo kiepskiej aury za oknem
Fiodorek bardzo, bardzo serdecznie dziękuje za piękne życzenia Od razu lepiej się poczuł mimo kiepskiej aury za oknem
Ooo ... jakże strasznie mi wstyd, coś mi się poturlało, że to 18-go
Fiodorku kochany wybacz cioteczce sklerozę i przyjmij spóźnione życzenia
By Duża jeszcze mocniej Cię kochała,
By woda bardzo Ci smakowała,
Siusiania częstego
i życia dłuuuugiego
I niech wpadnie do Ciebie w odwiedziny taki stworek, bo z nim zabawa bardzo ciekawa
Fiodorku kochany wybacz cioteczce sklerozę i przyjmij spóźnione życzenia
By Duża jeszcze mocniej Cię kochała,
By woda bardzo Ci smakowała,
Siusiania częstego
i życia dłuuuugiego
I niech wpadnie do Ciebie w odwiedziny taki stworek, bo z nim zabawa bardzo ciekawa
Dziewczyny jesteście wspaniałe!!! Fiodorek bardzo pięknie dziękuje i do życzeń się zastosuje. Jego Duża zresztą też Stworek rewelacja - do trzeciego piętra co prawda nie doskoczy, ale może uda mu się dofrunąć. Będziemy go tęsknie wyglądać Jeszcze raz dzięki i duża buźka
- Kasia i Maniuś
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka
Kasia i Maniuś
Kasia i Maniuś
Kochany Fiodorku, z okazji Twojego święta, dużo zdrówka i długich lat z Twoją Dużą
życzy Ci Iza ze swoją gromadką
ATA pisze: Żonkilku, masz całkowitą rację - wakacje to specyficzny okres, sporo osób po prostu wyjeżdża i robi sobie wolne od komputera .
No właśnie...
FIODORKU - Rudzielcu Drogi!!!
Spóźnione , ale szczere życzenia urodzinowe przesyła Tobie Polusia i ja Duuużo zdrówka i długich kocich latek!!!
To teraz Pysia się upomina o życzonka, bo jej smutno
-
- Informacje
-