Specjalnie dla naszych Kochanych Dziewczynek, które mają dziś swoje drugie urodziny i oczywiście dla całej reszty zwariowanych kociarzy, zakładam nowy temat "urodzinowy" , żebyśmy mieli miejsce do składania życzeń na wszelkiego rodzaju rocznice
Tak więc... FURYJKO I AFERKO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
A tak wyglądają nasze panienki, a właściwie pannice dziś
wątek URODZINOWY (imieninowy, rocznicowy, itd)
- Furia i Afera
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2011, 07:48 przez Furia i Afera, łącznie zmieniany 1 raz.
- Furia i Afera
- Furia i Afera
I dlatego ten wątek jest "urodzinowo-rocznicowy" właśnie zmyślą np o Was
W związku z powyższym wszystkiego naj, naj, naj dla Stacha i Ciebie!!!
W związku z powyższym wszystkiego naj, naj, naj dla Stacha i Ciebie!!!
Dziewuszki, wszystkiego najlepszego od cioci Asi i kuzynostwa: Myszki, Rysi, Rysia
Rysia 10.02 skończyła 3 lata, Myszka w kwietniu ( dokładana data nieznana ) - 8 lat, a Rysiek 3.07 skończy 2 latka
Stachu wszystkiego dobrego z okazji pięciomiesięcznicy życia z Dobbinką !
Rysia 10.02 skończyła 3 lata, Myszka w kwietniu ( dokładana data nieznana ) - 8 lat, a Rysiek 3.07 skończy 2 latka
Stachu wszystkiego dobrego z okazji pięciomiesięcznicy życia z Dobbinką !
- Furia i Afera
Witam.
Moja kotka,buraska o imieniu Nitka, dzisiaj kończy 19 lat i 6 m-cy.Przygarnięta z ulicy jako maleńkie kocię,a właściwie dziwnie dobijała się do naszego domu.Z uwagi że miałam psy bałam się ją wziąć,ale o dziwo Berneńczyki przyjęły ją do siebie,a ona nocą, spała w ich futrze.Nigdy nie chorowała,raz miała kocięta,nie dopilnowałam,bo psy otworzyły jej balkon,nie jest wysterylizowana.Okaz zdrowia.Jej i Waszym kotkom 100 lat!!!!!!!!!!!!!.
Moja kotka,buraska o imieniu Nitka, dzisiaj kończy 19 lat i 6 m-cy.Przygarnięta z ulicy jako maleńkie kocię,a właściwie dziwnie dobijała się do naszego domu.Z uwagi że miałam psy bałam się ją wziąć,ale o dziwo Berneńczyki przyjęły ją do siebie,a ona nocą, spała w ich futrze.Nigdy nie chorowała,raz miała kocięta,nie dopilnowałam,bo psy otworzyły jej balkon,nie jest wysterylizowana.Okaz zdrowia.Jej i Waszym kotkom 100 lat!!!!!!!!!!!!!.
- Furia i Afera
STO LAT, STO LAT DLA NITECZKI
- Furia i Afera
Specjalnie dla Dobbinki:
-
- Informacje
-