Jako, że już niewiele zostało, potem mogę nie mieć czasu
Z okazji nadchodzących
Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem
spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich Wam osób i stworzeń
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia
Wesołych Świąt
Jest taka noc, na którą człowiek czeka i za którą tęskni.
Jest taki wyjątkowy wieczór w roku, gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole,
Jest taki wieczór, gdy gasną spory, znika nienawiść...
Wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia...
To noc wyjątkowa... Jedyna... Niepowtarzalna...
Noc Bożego Narodzenia ...
Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia.
Te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią wszystkie krok po kroku...
Tego Wam Kochani z całego serca życzę
Jest taki wyjątkowy wieczór w roku, gdy wszyscy obecni gromadzą się przy wspólnym stole,
Jest taki wieczór, gdy gasną spory, znika nienawiść...
Wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia...
To noc wyjątkowa... Jedyna... Niepowtarzalna...
Noc Bożego Narodzenia ...
Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia.
Te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią wszystkie krok po kroku...
Tego Wam Kochani z całego serca życzę
a ja wraz z Kiciunia dolaczamy sie i przesylamy Wszystkim zyczenia wszyskiego naj i więcej czyli zdrowych , wesolych i bezproblemowych Świat dla Wlascicieli Kotkow,
a dla Kotkow zdrowia, bezpieczenstwa i duzo zabawy:)
jak Wiecie nie umiem wklejac takich ladnych obrazkow, nie wiem skad sie je bierze, wiec pozwolilam sobie wkleic Kicie w zastepstwie;)
a dla Kotkow zdrowia, bezpieczenstwa i duzo zabawy:)
jak Wiecie nie umiem wklejac takich ladnych obrazkow, nie wiem skad sie je bierze, wiec pozwolilam sobie wkleic Kicie w zastepstwie;)
-
- Kontakt:
Podobnie jak przesympatyczna Ania również i ja nie potrafię wklejać tych ślicznych obrazków...
Dziękuję razem ze swoimi koteczkami za tak piękne życzenia od stałych bywalczyń tego wspaniałego Forum, którego od niedawna jestem uczestnikiem i stale kibicuję wszelkim problemom i radościom, jakie towarzyszą Wam Wszystkim. Życzę więc Waszym kotkom, by choć w części były tak zdrowe jak te moje dwie przytulaski...
a Wam, byście na swojej drodze spotykali coraz mniej odrzuconych, niekochanych i poniewieranych przez człowieka skrzywdzonych istot o pięknych i rozumnych oczach.
Wesołych Świąt!
Dziękuję razem ze swoimi koteczkami za tak piękne życzenia od stałych bywalczyń tego wspaniałego Forum, którego od niedawna jestem uczestnikiem i stale kibicuję wszelkim problemom i radościom, jakie towarzyszą Wam Wszystkim. Życzę więc Waszym kotkom, by choć w części były tak zdrowe jak te moje dwie przytulaski...
a Wam, byście na swojej drodze spotykali coraz mniej odrzuconych, niekochanych i poniewieranych przez człowieka skrzywdzonych istot o pięknych i rozumnych oczach.
Wesołych Świąt!
-
- Kontakt:
Aniu, gdyby Kiciunia miała Kicię, to też by się tak tuliły. Teraz musi Jej wystarczyć miś. I jeszcze jedno zdjęcie z tej serii.
Moje koteczki bardzo się kochają i często to sobie okazują (ale początki były trudne).
Ps. Nauczyłam się wreszcie wklejać zdjęcia w ImageShacku (oczywiście nie sama: trochę z instrukcji na Forum, a trochę od syna, który się wykazał ooooogromną cierpliwością).
WESOŁYCH ŚWIĄT
Moje koteczki bardzo się kochają i często to sobie okazują (ale początki były trudne).
Ps. Nauczyłam się wreszcie wklejać zdjęcia w ImageShacku (oczywiście nie sama: trochę z instrukcji na Forum, a trochę od syna, który się wykazał ooooogromną cierpliwością).
WESOŁYCH ŚWIĄT
moja sie do mnie tak tuli, prawie nigdy nie pojdzie spac z dala ode mnie, tylko zawsze uklada ten swoj koci tyleczek tak zeby mnie dotykac, czy to w nocy czy to za dnia jak ogladam tv. rozczulajace to jest, zwierzeta cudnie okazuja przyjazn
- Kasia i Maniuś
Pierwsza gwiazdka na niebie błyska;
choinka iskrzy światłami,
niech szczęście, radość i zdrowie
pozostaną z Wami cały rok
Kasia, Tiffka i Maniuś
choinka iskrzy światłami,
niech szczęście, radość i zdrowie
pozostaną z Wami cały rok
Kasia, Tiffka i Maniuś