Mam ochotę dołączyć do tego forum.
jestem kociarą i psiarą.Oba gatunki są mi równie bliskie i kochane.Mam kota i psa.Kota już drugiego.Kot jest najzwyczjniejszym dachowcem znalezionym na działce.Z maleńkiej kruszyny wyrósł najkochańszy kocur pod słońcem i księżycem.Dokarmiam wszystko co stanie na mojej drodze.A to kundelka przybłędę rok temu.Teraz koteczkę z maleństwami.
Witam
Witaj Magda
Nasze forum takie malutkie ale sympatyczne
Tu chwalimy się naszymi pupilami Fotki Waszych pupili
A tutaj zawieramy bliższe znajomości Ciekawostki.. czyli jak sami wyglądamy
Zapraszamy, ale jeśli masz ochotę możesz założyć prywatny wątek 2 w 1
Nasze forum takie malutkie ale sympatyczne
Tu chwalimy się naszymi pupilami Fotki Waszych pupili
A tutaj zawieramy bliższe znajomości Ciekawostki.. czyli jak sami wyglądamy
Zapraszamy, ale jeśli masz ochotę możesz założyć prywatny wątek 2 w 1
Bardzo dziękuję za miłe powitanie.Jak już pisałam dokarmiam koteczkę z maleństwami.Mam ogromną ochotę przygarnąć jedno z dokarmianych kociątek.Jest problem z moim kocurem.Kiedy pokazałam mu kotka.Warczał i prychał .Robił bardzo straszne miny.Kotek wrócił do mamy.Powiedzcie czy ponawiać próby pojednania kotów,czy sobie darować i pozwolić kotkowi być kotem działkowym.Jest jeszcze kilka tygodni czasu.Jedzą same ,ale jeszcze potrzebują mamy.Poradzicie coś...
- Kasia i Maniuś
Pierwszym wrażeniem się nie przejmuj - mój na zapach nowego kociaka w domku (zanim mu pokazałam kocicę, to dałam siebie obwąchać), zaczął już warczeć, a teraz baaardzoooo często myje kocicę. Ja sama po sobie widzę, że kociakom trzeba dać czas.
O Jakaś Magda wkońcu ! JAk Ja
Witaj !
Witaj !
-
- Informacje
-