Co mogę zrobić w tej sprawie?? jestem zrozpaczona pozostaje mi tylko jej szukać :(?
Koteczka wymknęła się przez nie uwagę któregoś z domowników po godzinie 22 prawdopodobnie. 5 czerwca mieszkam na parterze w bloku więc nie trudno było jej się z klatki schodowej wymknąć. Ma dopiero 8 miesięcy co ja mogę zrobić ? Czy można to zgłosić do schroniska ?
Nie miała ani chipu, ani obróżki ani nie była sterylizowana Tak mi szkoda mojej kici ! Wychodziłam z nią często na smyczy na spacer !
Jakie są szanse aby wróciła sama ?? :( Odchodzę od zmysłów.
Zginęła mi kotka :(:(:(:(
Moim zdaniem sa duże szanse, że wróci I to najprawdopododniej z przychówkiem w brzuszku. Uciekła, bo natura okazała się silniejsza od strachu. Póki co spróbuj jej poszukac. Może siedzi przerazona w jakiejś piwnicy itp. Idź i nawołuj ją, może się odezwie. Na pewno jest gdzieś w pobliżu. Może też być tak, że Ciebie usłyszy, ale "straci słuch", bo ma bardziej interesujące zajęcia. Mam tez nadzieję, że nie mieszkasz przy ruchliwej drodze
Uszy do góry! Trzymam kciuki!
Uszy do góry! Trzymam kciuki!
Bardzo dziękuję za troskę!
Perełka dziś około 5 rano wyszła pod blok z ukrycia (w którym najprawdopodobniej cały czas siedziała) i wujek ją zgarnął po całej nocce koczowania ! Jestem nieprawdopodobnie szczęśliwa
Z koteczką wybieram się do weta dla pewności od razu zakupuję obróżkę i adresówkę (z poprzedniej obróżki wyrosła i sądziliśmy, że następna póki co jej niepotrzebna) i od razu widać jak bardzo się myliliśmy
Kotka wygląda zdrowo, normalnie jest jedynie troszkę umorusana i ale to co mnie niepokoi to leciutko draśnięty nosek czym to może być spowodowane?
Perełka dziś około 5 rano wyszła pod blok z ukrycia (w którym najprawdopodobniej cały czas siedziała) i wujek ją zgarnął po całej nocce koczowania ! Jestem nieprawdopodobnie szczęśliwa
Z koteczką wybieram się do weta dla pewności od razu zakupuję obróżkę i adresówkę (z poprzedniej obróżki wyrosła i sądziliśmy, że następna póki co jej niepotrzebna) i od razu widać jak bardzo się myliliśmy
Kotka wygląda zdrowo, normalnie jest jedynie troszkę umorusana i ale to co mnie niepokoi to leciutko draśnięty nosek czym to może być spowodowane?
-
- Informacje
-