Ok. Coca w sumie do niej psuje , ona zaczyna w sumie piłkę przypominać tłuścioszek
I przełom !
Atena zaczyna bawić się ,,z" kociakami
Jak dla mnie to drastycznie wyglada - zero delikatności
Znajda możliwe , że w ciąży proszę o pomoc :(
-
Jak miałczą te małe podczas "zabawy" z Ateną to dobrze czy źle bo już sama nie wiem , ale komicznie to wygląda ;D
Terror nawet syknął na Atenke
Terror nawet syknął na Atenke
Pilnuj tylko,zeby Atena nie była zbyt niedelikatna! I niech sie bawią tylko pod Twoją kontrolą. Maluchy sa jeszcze bardzo delikatne, a Atena niedoświadczona w obcowaniu z małymi. Może niechcący zrobić im krzywdę
Z tego Terrora prawdziwy mały terrorysta! Chyba dobre imię dla niego wybrałaś
Z tego Terrora prawdziwy mały terrorysta! Chyba dobre imię dla niego wybrałaś
-
Jak na razie nie jest tak źle .
Atena chowa się pod stoliczkiem za firanką czeka wybiega uderza łapą i ucieka na miejsce
A Śniegus siedzi na łóżku i obserwuje ^^
Atena chowa się pod stoliczkiem za firanką czeka wybiega uderza łapą i ucieka na miejsce
A Śniegus siedzi na łóżku i obserwuje ^^
-
haha mam i średnio 3 razy w tygodniu podczas polowania na ćmy mój Śniegunio zrywa z 7-8 żabek
Jak będą wisieć na firance to na pewno zrobię zdjęcie
Wiem , że bałaganik w pokoju mam
Jak będą wisieć na firance to na pewno zrobię zdjęcie
Wiem , że bałaganik w pokoju mam
Czy ja widze pod stolikiem mordke i białą łapkę Terrora? Czy mnie oczy mylą ? A czy koło listwy podłogowej przemyka jakiś czarny stwór?
A bałaganik przy tylu zwierzakach w domu to normalka, nie przejmuj się. Zapewniam Cie,że nie chciałabyś oglądac pokoju mojego nastoletniego syna. Wątpię, czy ktos na swiecie ma taki...syf w pokoju .
Twoja "kocia starszyzna" przecudna, czyściutka!
A bałaganik przy tylu zwierzakach w domu to normalka, nie przejmuj się. Zapewniam Cie,że nie chciałabyś oglądac pokoju mojego nastoletniego syna. Wątpię, czy ktos na swiecie ma taki...syf w pokoju .
Twoja "kocia starszyzna" przecudna, czyściutka!
-
Atena już została dosłownie zdeptana przez Terrora hihi
Kocimiętka nie zaszkodzi małym ??
Śniegusek właśnie leży w "kuwecie" małych a one siedzą patrzą na niego i myślą co jest grane ;D
Kocimiętka nie zaszkodzi małym ??
Śniegusek właśnie leży w "kuwecie" małych a one siedzą patrzą na niego i myślą co jest grane ;D
Jagódka, to Ci nie potrzeba telewizora, radia i innych urządzeń audio-video! . Masz megarozrywkę obserwując swoją kociarnię! A jak maluchy zaczynają szaleć widoki są niezwykłe Szczerze ? Zazdroszę Ci takich widoków, ale zasłuzyłas na nie ciężką pracą i nieprzespanymi nocami.
Myślę ,że kocimiętka to nic złego dla maluchów, w końcu to środek naturalny. Ale to tylko moje przypuszczenia. Jesli masz jakiekolwiek wątpliwości zabierz zabawki ją zawierające. Ma działanie silnie pobudzające, a nie wiem jak to sie odbija na kocich maluchach
Myślę ,że kocimiętka to nic złego dla maluchów, w końcu to środek naturalny. Ale to tylko moje przypuszczenia. Jesli masz jakiekolwiek wątpliwości zabierz zabawki ją zawierające. Ma działanie silnie pobudzające, a nie wiem jak to sie odbija na kocich maluchach
-
No właśnie o to się martwię .
Gdyby co się teraz tym wariatom stało to bym się załamała ...
Oj jest czego zazdrościć
Najgorsze za mną i jak patrzę jak się bawią to mi się śmiać chce .
Jak miałam wcześniej w nocy wstawać to mine miałam nie ciekawą ale teraz te wariaty wszystko mi wynagradzają i muszę to powiedzieć - Warto było je wziąć !
Bez was by się nie udało dziękuję wam serdecznie
Gdyby co się teraz tym wariatom stało to bym się załamała ...
Oj jest czego zazdrościć
Najgorsze za mną i jak patrzę jak się bawią to mi się śmiać chce .
Jak miałam wcześniej w nocy wstawać to mine miałam nie ciekawą ale teraz te wariaty wszystko mi wynagradzają i muszę to powiedzieć - Warto było je wziąć !
Bez was by się nie udało dziękuję wam serdecznie
-
Tak na marginesie pytanie do osób posiadających więcej niż jednego kota
Od której wasze miziaste zaczynają buszować ??
Moje dzisiaj obudziły mnie o 4.30 - Śniegus bawił się z Ateną narobiły hałasu i oczywiście Coca , Cola i Terror się obudziły i hałas jeszcze większy
Od której wasze miziaste zaczynają buszować ??
Moje dzisiaj obudziły mnie o 4.30 - Śniegus bawił się z Ateną narobiły hałasu i oczywiście Coca , Cola i Terror się obudziły i hałas jeszcze większy
- Furia i Afera
u nas na początku było to 24h na dobę. Teraz dziewczyny mają już 2 lata i zaczynają koło 5 rano buszować nam nad głowami albo włażą za żaluzje na oknie, żeby było głośno i mamusia się zlitowała podnosząc swój zadek z łózka i dała jeść
-
Hihi a ja dzisiaj znalazłam mojego Śniegunia na lodówce
No tam go jeszcze nie było .
Jak tak dalej pójdzie to kiedyś go w lodówce znajdę [ oby tylko nie w zamrażalniku ]
Moje kociaki po prostu się bawią i Atena drze się jak zwariowana , jedzenie mają cały czas na szczęście
No tam go jeszcze nie było .
Jak tak dalej pójdzie to kiedyś go w lodówce znajdę [ oby tylko nie w zamrażalniku ]
Moje kociaki po prostu się bawią i Atena drze się jak zwariowana , jedzenie mają cały czas na szczęście
- Furia i Afera
nasze dziewczyny tez maja jedzenie cały czas w misce (suche), ale panny lubią koło 6 rano przekąsić coś mokrego (mokre dostają raz dziennie), a że odmówić im ie mogę to wstaje i podczas ich jedzenia popijam pyszna kawkę.
-
- Informacje
-