Moje "dzieci" zaczynają buszować ( delikatnie powiedziane ) o świcie. Ale ja nie wstaję, staram sie je przetrzymać. Ok 5:30 są już zmeczone i idą spać ( do naszego łózka ). Wstają dopiero, jak ja wstaję.I wtedy dopiero dostają mokre.
Asiu, rozbestwiłaś swoje panny Wiedzą,jak wymusić na Tobie porę karmienia
Znajda możliwe , że w ciąży proszę o pomoc :(
- Furia i Afera
Zdecydowania! I jestem tego świadoma HSB śmieje się, że ja jestem takim "kocim Piętaszkiem", ale wiecie co? DOBRZE MI Z TYMasiryś pisze:Asiu, rozbestwiłaś swoje panny Wiedzą,jak wymusić na Tobie porę karmienia
- Furia i Afera
Byłoby pięknie, ale z ta ciszą to nie za bardzo, nie wspominając już o braku czystego powietrza w Krakowieasiryś pisze:Pewnie! Nie ma to jak pyszna kawa o poranku Cisza spokój, rześkie powietrze ( bo zakładam,ze pijesz ja czasami na balkonie)...
Ale TAK nie ma jak poranna kawa i papieros na balkonie! (wiem, wiem - nieładnie, że kopce!)
- Furia i Afera
Dokładnie, smakuje równie dobrze z kawą jak i alkoholami
-
Kochane właśnie przyszła karma !!
Dzięki wielkie , jeszcze tak małych kawałków nie widziałam hihi
Dzięki wielkie , jeszcze tak małych kawałków nie widziałam hihi
- Furia i Afera
Cieszymy się
A mleczko piją? I czy spróbowały już karmy?
A mleczko piją? I czy spróbowały już karmy?
Vampirko, na początku rozgnieć krokieciki, namocz ( dość długo) w kocim mleczku do konsystencji rzadkiej papki. Weź na palec i pozwól im polizać Ciekawe, czy im zasmakuje.
W jakim dokładnie wieku są obecnie maleństwa ? I...nic by sie nie stało, gdybyś wkleiła jakieś nowe zdjęcia swojego domowego zwierzyńca
W jakim dokładnie wieku są obecnie maleństwa ? I...nic by sie nie stało, gdybyś wkleiła jakieś nowe zdjęcia swojego domowego zwierzyńca
-
Dziś mają 25 dni moje dzieciaki kochane !!
No jestem z siebie dumna !
Dałam radę hihi !!
Maluszki możliwe , że znajdą domek gdzieś blisko mnie bo znajome mojej znajomej chciały kotka
Ale to wszystko się zobaczy bo muszę mieć kontakt z kimś kto je weźmie i zobaczyć gdzie będą mieszkać .
Powiedziałam , że do oddania będą na początku września ale nie wiem czy nie za wcześnie będzie jeszcze ...
Zdjęcia mojej ferajny dodam w przyszłym tygodniu .
Jak na razie powiem wam , że paskudy piją z miseczki tak , że są całe w mleku więc wolę je karmić tylko butelką jeszcze .
Saszetek nie chcą a , żeby do kuwety się załatwić ?!
To by nie dopuszczale było ^.^
Dałam Śnieguskowi i Atenie troszeczkę tej karmy i tak średnio wiedziały co z tym zrobić
Zjadły część i poszły więc i moje psisko skorzystało
Więcej nie dostaną
No jestem z siebie dumna !
Dałam radę hihi !!
Maluszki możliwe , że znajdą domek gdzieś blisko mnie bo znajome mojej znajomej chciały kotka
Ale to wszystko się zobaczy bo muszę mieć kontakt z kimś kto je weźmie i zobaczyć gdzie będą mieszkać .
Powiedziałam , że do oddania będą na początku września ale nie wiem czy nie za wcześnie będzie jeszcze ...
Zdjęcia mojej ferajny dodam w przyszłym tygodniu .
Jak na razie powiem wam , że paskudy piją z miseczki tak , że są całe w mleku więc wolę je karmić tylko butelką jeszcze .
Saszetek nie chcą a , żeby do kuwety się załatwić ?!
To by nie dopuszczale było ^.^
Dałam Śnieguskowi i Atenie troszeczkę tej karmy i tak średnio wiedziały co z tym zrobić
Zjadły część i poszły więc i moje psisko skorzystało
Więcej nie dostaną
- Furia i Afera
O ile dobrze liczę to wampirki urodziły się koło 13 czerwca, tak?vampirre_69 pisze:Dziś mają 25 dni moje dzieciaki kochane !!
Czyli na początku września będą miały około 11 tygodni, myślę, że to nie za wcześnie! Ja moje paskudy wzięłam jak miały 7 tygodni, więc dość wcześnie, ale doskonale sobie poradziły i my też!
Tak wyglądały jak się urodziły:
a tak jak je wzięliśmy:
...i znów się rozczuliłam...
Asiu, Furyjka na drugim zdjęciu ...takie biedactwo!
Zgadzam się, 11 tyg to na pewno nie za wcześnie, aby oddać kociaki. Zaleca sie wprawdzie aby małe pozostały z matką min 12tyg, ale przecież Twoje maleństwa nie mają mamy
Po każdym karmieniu wkładaj dzieci do kuwety. Nauczą się
Zgadzam się, 11 tyg to na pewno nie za wcześnie, aby oddać kociaki. Zaleca sie wprawdzie aby małe pozostały z matką min 12tyg, ale przecież Twoje maleństwa nie mają mamy
Po każdym karmieniu wkładaj dzieci do kuwety. Nauczą się
-
No może i dobry wiek dla kotków , gorzej ze mną ale zdaję sobie sprawę , że nie mogę zatrzymać całej gromadki .
Nie dała bym rady zwłaszcza w wypadku jakiejś choroby ...
Oby trafiły w dobre ręce .
Nie dała bym rady zwłaszcza w wypadku jakiejś choroby ...
Oby trafiły w dobre ręce .
- Furia i Afera
Nooo do dzisiaj to ta z sióstr co jest bardziej płochliwa, nieufna, spokojniejsza, uległa i robi czasem takie biedne minki nie to co Afera "terrorysta jedna" zawsze wszędzie jej pełno, niczego i nikogo się nie boi, a jak tylko ktoś nas odwiedzi od razu testuje człowieka na ile może go wykorzystać do pieszczot itdasiryś pisze:Asiu, Furyjka na drugim zdjęciu ...takie biedactwo!
-
asiryś pisze: ale przecież Twoje maleństwa nie mają mamy
A ja to co ?
-
- Informacje
-