Znajda możliwe , że w ciąży proszę o pomoc :(
- Furia i Afera
vampirre_69 kochana jak tam twoje dzieciaczki? Może jakieś zdjęcia wkleisz? A może coś opiszesz, bo ja dawno nie zakładałam tu i troszkę nie w temacie jestem
-
Dziewczyny przepraszam was bardzo !
Nie miałam jak napisać bo komputer się zbuntował i musiałam tatę na nowy przekonać ale wróciłam w końcu !
Mam trochę do napisania .
Coca ma się bardzo dobrze w nowym domku , jest rozpieszczana
Cola najmniejsza z miotu jest kotem obronnym Trafiła do domku gdzie jest pies [ rotwailer] i dobrze się dogadują . Kicia broni właścicielki lepiej niż pies ;D Kidy przyszedł ktoś kogo kicia nie znała wskoczyła na plecy z pazurami
Terror niestety został również oddany Nie dogadywał się ze śnieguskiem i wolałam go oddać niż narażać kociaki na bitwy itp. Kocur ma się świetnie trafił mu się domek wychodzący ale ma znakomitą opiekę .
A moje skarbiki Śniegusek i Atenka och wariaty ...
Śpią ze mną w łóżku , polują na muchy [ problem pojawia się kiedy wlatuje do domu pszczoła ] Atena z bardzo nie ufnej stała się pieszczochem ale przychodzi po pieszczoty kiedy jej się podoba a jeśli ja ją wezmę na kolana to najczęściej zeskakuje .
Kiedy ona i śniegunio leżą i je miziam to Atena ma dziwny odruch nie wiem jak to nazwać ale wygląda jak by u śniegusa szukała sutka ;D a przy tym mruczy i wbija mi pazurki
Moje okropne psisko dostało tymczasowo eksmisję na działkę bo nie dało się wyrobić z sierścią .
Odkurzać trzeba było przynajmniej 5 razy dziennie a i tak efektów nie było .
A ja ...?
Ja chodzę do szkoły ale myślę nad zmianą kierunku w 2 semestrze .
Jestem w zawodówce - cukiernik ale chyba zaryzykuję i zmienię na liceum prywatne .
Może się uda warto próbować realizować marzenia a moim marzeniem od dziecka jest weterynaria .
I kobietki kochane już 19 października będę oficjalnie dorosła !! Już 18 lat a potem poleci dalej ...
A u was co słychać ciekawego ?
Nie miałam jak napisać bo komputer się zbuntował i musiałam tatę na nowy przekonać ale wróciłam w końcu !
Mam trochę do napisania .
Coca ma się bardzo dobrze w nowym domku , jest rozpieszczana
Cola najmniejsza z miotu jest kotem obronnym Trafiła do domku gdzie jest pies [ rotwailer] i dobrze się dogadują . Kicia broni właścicielki lepiej niż pies ;D Kidy przyszedł ktoś kogo kicia nie znała wskoczyła na plecy z pazurami
Terror niestety został również oddany Nie dogadywał się ze śnieguskiem i wolałam go oddać niż narażać kociaki na bitwy itp. Kocur ma się świetnie trafił mu się domek wychodzący ale ma znakomitą opiekę .
A moje skarbiki Śniegusek i Atenka och wariaty ...
Śpią ze mną w łóżku , polują na muchy [ problem pojawia się kiedy wlatuje do domu pszczoła ] Atena z bardzo nie ufnej stała się pieszczochem ale przychodzi po pieszczoty kiedy jej się podoba a jeśli ja ją wezmę na kolana to najczęściej zeskakuje .
Kiedy ona i śniegunio leżą i je miziam to Atena ma dziwny odruch nie wiem jak to nazwać ale wygląda jak by u śniegusa szukała sutka ;D a przy tym mruczy i wbija mi pazurki
Moje okropne psisko dostało tymczasowo eksmisję na działkę bo nie dało się wyrobić z sierścią .
Odkurzać trzeba było przynajmniej 5 razy dziennie a i tak efektów nie było .
A ja ...?
Ja chodzę do szkoły ale myślę nad zmianą kierunku w 2 semestrze .
Jestem w zawodówce - cukiernik ale chyba zaryzykuję i zmienię na liceum prywatne .
Może się uda warto próbować realizować marzenia a moim marzeniem od dziecka jest weterynaria .
I kobietki kochane już 19 października będę oficjalnie dorosła !! Już 18 lat a potem poleci dalej ...
A u was co słychać ciekawego ?
- Furia i Afera
Super czyta się Twoje wiadomości Życzenia złoże Ci 19-tego, a teraz gratuluję wytrwałości i ciesze się, że dzieciaki mają się dobrze!!!
Mnie też długo nie było, ale powoli powracam do klubu SZA!
Mnie też długo nie było, ale powoli powracam do klubu SZA!
Witamy Vampirko po dłuzszej przerwie
Najważniejsze,ze przekazałaś same dobre wiadomości
Zyczę powodzenia w szkole i podjęcia dobrej decyzji w sprawie dalszej edukacji. Jesli planujesz iśc na weterynarię biologię ( mój przedmiot )musisz mieś w paluszku! Wiedz też ,że weterynaria to trudniejsze studia, niz medycyna
Najważniejsze,ze przekazałaś same dobre wiadomości
Zyczę powodzenia w szkole i podjęcia dobrej decyzji w sprawie dalszej edukacji. Jesli planujesz iśc na weterynarię biologię ( mój przedmiot )musisz mieś w paluszku! Wiedz też ,że weterynaria to trudniejsze studia, niz medycyna
-
U mnie co prawda z biologią chemią jest nie najlepiej ale jak na razie nie myślę o studiach a technikum policealnym weterynaryjnym a dalej się zobaczy ale warto próbować .
Marzenia trzeba chociaż próbować spełnić a jeśli się trochę postaram to się uda
Jak by ktoś chciał zobaczyć Atenkę i Śniegunia na "żywo" przez skype się znaczy to niema sprawy
Marzenia trzeba chociaż próbować spełnić a jeśli się trochę postaram to się uda
Jak by ktoś chciał zobaczyć Atenkę i Śniegunia na "żywo" przez skype się znaczy to niema sprawy
-
Niestety Terror nie jest u mnie
-
witam . pamiętacie moje losy z całą zgrają kociaków ?
Jutro chyba wpakuje się w kolejnego kotka i proszę o pomoc w znalezieniu mu domku może ktoś zdecydował by się na kociaka ?
Jutro kot trafia do mnie , odkarmię go i będzie mógł iść do nowego domku
http://tablica.pl/oferta/kociak-ID2TSQT.html
Jutro chyba wpakuje się w kolejnego kotka i proszę o pomoc w znalezieniu mu domku może ktoś zdecydował by się na kociaka ?
Jutro kot trafia do mnie , odkarmię go i będzie mógł iść do nowego domku
http://tablica.pl/oferta/kociak-ID2TSQT.html
Vampirko, trzymam kciuki za odchowanie maleństwa. Niestety nie moge pomóc...
O pomoc spróbuj zwrócić się do jakiejs fundacji. Polecam też załozyc watek na forum miau.pl. Tam jest bardzo duzo zaangazowanych osób. A tak w ogóle , co u Ciebie? Robisz tego technika weterynarii?
Pozdrawiam
Asia
O pomoc spróbuj zwrócić się do jakiejs fundacji. Polecam też załozyc watek na forum miau.pl. Tam jest bardzo duzo zaangazowanych osób. A tak w ogóle , co u Ciebie? Robisz tego technika weterynarii?
Pozdrawiam
Asia
-
- Informacje
-