Znajda możliwe , że w ciąży proszę o pomoc :(
- Furia i Afera
Wszystkie cudne i te małe i te duże - palce lizać
- Furia i Afera
... vampirre_69 Ty lepiej dokładnie przeczytaj prywatna wiadomość od Dobbi, bo chyba nie chciałabyś nas rozzłościć
Dziewczyny, młoda się miga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj, bo się wkurzam
Wampirku, to nie dla ciebie pomoc, tylko dla kociaków prezent ma być. Nie chcemy, żeby whiskasa jadły jak przyjdzie co do czego.
Oj, bo się wkurzam
Wampirku, to nie dla ciebie pomoc, tylko dla kociaków prezent ma być. Nie chcemy, żeby whiskasa jadły jak przyjdzie co do czego.
- Furia i Afera
vampirre_69 młoda, bo jak nas rozzłościsz to Cię tu zbojkotujemy i obrazimy się na "amen"
- Furia i Afera
Teraz idę od komputera i wrócę rano, a wtedy chcę widzieć na "PW" informację, że wszystko zostało ustalone!
Wampirko, bardzo się ciesze! Kupa to podstawa!
Dobbbi, Asiu, nie wiem, co knujecie, ale jakoś dziwnie jestem przekonana,ze to coś baaaaardzo dobrego
Wampirko, kotów u Ciebie dostatek ! Aż miło popatrzeć ! Wszystkie kolory tęczy !
Dajesz radę! Jestem pod wrażeniem
Dobbbi, Asiu, nie wiem, co knujecie, ale jakoś dziwnie jestem przekonana,ze to coś baaaaardzo dobrego
Wampirko, kotów u Ciebie dostatek ! Aż miło popatrzeć ! Wszystkie kolory tęczy !
Dajesz radę! Jestem pod wrażeniem
-
Hehe
To jak rano dobbinka wejdzie na Pw to mnie udusi
Oj kotów tak hehe kotów mam pod dostatkiem ^^
Czarne , biało czarne , czarno białe , biało rude , szare w prążki jak na razie wystarczy
Obawiam się tylko , że za bardzo się przyzwyczaję do maluszków i zostanę z 5 kociakami w domu
Ja może dam radę a i by było życia w domu duuuużo gorzej z tatą
Dziewczyny naprawdę nic nie potrzebuję dam radę w końcu nie jest tak źle ^^
To jak rano dobbinka wejdzie na Pw to mnie udusi
Oj kotów tak hehe kotów mam pod dostatkiem ^^
Czarne , biało czarne , czarno białe , biało rude , szare w prążki jak na razie wystarczy
Obawiam się tylko , że za bardzo się przyzwyczaję do maluszków i zostanę z 5 kociakami w domu
Ja może dam radę a i by było życia w domu duuuużo gorzej z tatą
Dziewczyny naprawdę nic nie potrzebuję dam radę w końcu nie jest tak źle ^^
-
Nowe zdjęcia .
Przepraszam za bałaganik
Zmieniałam małym ręczniki w klatce i muszę wyprać wszystkie miśki bo są "trochę " oślinione
Czarne diabełki to samiczki genialne , kochane i rozdarte zwłaszcza większa z białymi elementami .
Szary tygrysek to chłopak uparty jak osioł - nie chciał na poczatku butelki a , żeby się wysiusiał też się trzeba napracować
Ps. Ciężko robić jednocześnie zdjęcia , karmić i odsuwać śnieguska od butelki
I bonusik czyli
1.żyć jak pies z kotem :
2. Od małego bał się tego krokodylka :
3. Królewicz
Przepraszam za bałaganik
Zmieniałam małym ręczniki w klatce i muszę wyprać wszystkie miśki bo są "trochę " oślinione
Czarne diabełki to samiczki genialne , kochane i rozdarte zwłaszcza większa z białymi elementami .
Szary tygrysek to chłopak uparty jak osioł - nie chciał na poczatku butelki a , żeby się wysiusiał też się trzeba napracować
Ps. Ciężko robić jednocześnie zdjęcia , karmić i odsuwać śnieguska od butelki
I bonusik czyli
1.żyć jak pies z kotem :
2. Od małego bał się tego krokodylka :
3. Królewicz
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2011, 23:53 przez vampirre_69, łącznie zmieniany 1 raz.
Ależ ja jeszcze dziś weszłam na PW i się oficjalnie obrażam. Nie Tobie chcemy pomagać tylko maluchom. Nie proponujemy przecież paczki z H&M czy Reserved tylko ze sklepu zoologicznego, czyli dla kociaków coś. Nawet dzieci w tym kraju dostają becikowe. A ciebie o tyle to odciąży, że będziesz miała na 1-2 wizyty u weta. Teraz mam, a zaraz moge nie mieć nadwyżki finansowej i d*** będzie. A to "Jak człowiek ma miękki serce to musi mieć dup* twardą ..." to jest głupota, bo już nieraz się przekonałam, że jak człowiek ma miękkie serce, to się znajda inni, którzy mają takie same poglądy i go wesprą jak mogą.
PS. A dzieciaki fajne masz, nie powiem. A klatka po gryzoniach? Jakbym nie była obrażona, to bym się uśmiechnęła.
PS. A dzieciaki fajne masz, nie powiem. A klatka po gryzoniach? Jakbym nie była obrażona, to bym się uśmiechnęła.
-
Klatkę dostałam kiedyś ze świnką morską i leżała dłuuuugo bo za mała moim zdaniem na prosiaka była a ma tak małe szczebelki , że nie muszę się martwić o ucieczkę maluszków .
Zmienię opis może faktycznie masz rację ale przekonałam się o tym dopiero na tym forum ...
Podam adres na Pw ale poproszę z rachunkiem i oddam co do grosika jak tylko się odbiję
Zmienię opis może faktycznie masz rację ale przekonałam się o tym dopiero na tym forum ...
Podam adres na Pw ale poproszę z rachunkiem i oddam co do grosika jak tylko się odbiję
-
Może być niema problemu
-
- Informacje
-