Znajda możliwe , że w ciąży proszę o pomoc :(
-
Właśnie dzięki szantażowi emocjonalnemu mam teraz 3 kociaki więcej:D
- Furia i Afera
Tak jak Dobbi napisała jakoś się zrewanżujesz na początek może padasz swoje imię wampirzyco i napiszesz co najbardziej potrzeba kociakomvampirre_69 pisze:Podam adres na Pw ale poproszę z rachunkiem i oddam co do grosika jak tylko się odbiję
-
W sumie to jestem Ania ale nie lubię swojego imienia i wszyscy mówią do mnie Jagoda .
Dobbinka masz racje jeszcze nigdy nie byłam tak szczęśliwa na widok kociej kupki
Dobbinka masz racje jeszcze nigdy nie byłam tak szczęśliwa na widok kociej kupki
Zastanawiasz się, czy kociaki widzą w tobie mamę. Jeśli ktoś dywaguje na temat kupki i na jej widok wpada w ekstazę, to może być TYLKO mama. Jeśli nie wierzysz, to wejdź na jakieś forum dla młodych mam - tam tylko kupki i pieluszki. Mamusią zostałaś młodocianą przez podrzucenie, czy ci się podoba czy nie.
-
Teraz już mi się to podoba
Aż się uśmiecham jak czytam tego posta dobbinko
A przy okazji oświadczyłam ostatnio tacie , że na wnuka poczeka jeszcze tak 30 lat
Jupi jestem kocią mamą
Aż się uśmiecham jak czytam tego posta dobbinko
A przy okazji oświadczyłam ostatnio tacie , że na wnuka poczeka jeszcze tak 30 lat
Jupi jestem kocią mamą
-
Podaję maluszkom mleko Mixol , takie dał mi wet niewiem czy ze względu na to że tylko takie miał czy ze względu , że niemiał droższego
Co do ciężarnej to wyglada na to , że nie jest w ciąży a za to jest kochana i mądra strasznie . Siedzi na działce w altance jak na razie
Co do karmy czy mleka to zdaje się na was skoro mnie zmusiłyście to decydujcie
Mnie to w zasadzie bez różnicy bo tak czy tak muszę się w obie rzeczy zaopatrzyć
Co do ciężarnej to wyglada na to , że nie jest w ciąży a za to jest kochana i mądra strasznie . Siedzi na działce w altance jak na razie
Co do karmy czy mleka to zdaje się na was skoro mnie zmusiłyście to decydujcie
Mnie to w zasadzie bez różnicy bo tak czy tak muszę się w obie rzeczy zaopatrzyć
-
O.o nie wiedziałam , więc warte swojej ceny hihi .
Na szczście nie jest
Małe chyba zaczynają siusiać same
jeśli się nie mylę to mają 12 dni
Na szczście nie jest
Małe chyba zaczynają siusiać same
jeśli się nie mylę to mają 12 dni
-
- Informacje
-