Życie poboczne właściciela kota
- Furia i Afera
Serdecznie dziękuję
Nie wiem, gdzie to wkleić, wiec daję tu. Szczerze polecam obejrzenie. Dziś rano, akurat włączyłam tv i oglądałam z błogim uśmiechem Polecam również bloga "rudomi.pl"
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-s ... ra/9052369
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-s ... ra/9052369
- Furia i Afera
Wróciłam, wróciłam
Rzeczywiście obolała jestem - trudno się chodzi, źle leży tylko na plecach, o siedzeniu mogę zapomnieć W poniedziałek mam ściągniecie szwów, więc może i ruchy będą swobodniejsze. Dieta uboga, mało jem, bo od niedzieli byłam na samych kroplówkach (wczoraj tylko obrzydliwa, smakująca jak gips papka). Zwolnienie mam do 6 grudnia, więc troszkę się byczyć będę, bo o myciu okien, zakupach (dźwiganiu) itp mam zapomnieć Za trzy tygodnie wyniki badań histopatologicznych
Dziewczyny stęsknione, nie odstępują mnie na krok, problem tylko bo Furyjka przyzwyczajona jest leżeć mi na brzuchu, a tu opatrunki i ból, więc nic z tego
Tak czy inaczej będzie dobrze A Wam serdecznie dziękuję za ciepłe słowa i troskę!!!
Rzeczywiście obolała jestem - trudno się chodzi, źle leży tylko na plecach, o siedzeniu mogę zapomnieć W poniedziałek mam ściągniecie szwów, więc może i ruchy będą swobodniejsze. Dieta uboga, mało jem, bo od niedzieli byłam na samych kroplówkach (wczoraj tylko obrzydliwa, smakująca jak gips papka). Zwolnienie mam do 6 grudnia, więc troszkę się byczyć będę, bo o myciu okien, zakupach (dźwiganiu) itp mam zapomnieć Za trzy tygodnie wyniki badań histopatologicznych
Dziewczyny stęsknione, nie odstępują mnie na krok, problem tylko bo Furyjka przyzwyczajona jest leżeć mi na brzuchu, a tu opatrunki i ból, więc nic z tego
Tak czy inaczej będzie dobrze A Wam serdecznie dziękuję za ciepłe słowa i troskę!!!
Jest nasza Asia !
Asiu, cieszę się, ze juz po wszystkim. Trzymam kciuki za dobre wyniki!
Teraz to leniuchuj i wypoczywaj. Z każdym dniem będzie lepiej
Wiesz,szkoda mi Ciebie Ale najważniejsze, ze jesteś już w domu
Pozdrawiam z całego serca !
Asiu, cieszę się, ze juz po wszystkim. Trzymam kciuki za dobre wyniki!
Teraz to leniuchuj i wypoczywaj. Z każdym dniem będzie lepiej
Wiesz,szkoda mi Ciebie Ale najważniejsze, ze jesteś już w domu
Pozdrawiam z całego serca !
- Furia i Afera
Hej Asieńko
Wiem, ze będzie coraz lepiej, więc podchodzę do tego raczej spokojnie, ale ściągnięcia szwów w poniedziałek doczekać się nie mogę!!!
Buziaki Kochana dla Ciebie i całej Twojej bandy
Wiem, ze będzie coraz lepiej, więc podchodzę do tego raczej spokojnie, ale ściągnięcia szwów w poniedziałek doczekać się nie mogę!!!
Buziaki Kochana dla Ciebie i całej Twojej bandy
- Furia i Afera
I już po szwach na mnie goi się wszystko szybko, wiec blizny powinny być niewidoczne w niedalekiej przyszłości! Maśi do smarowania mam (coś z dodatkiem krwi cielęcej w składnie obrzydlistwo)
100 % wygodniej, ale mnie bezpiecznie się czuje mi to chyba trudno dogodzić
Asiu jest kazali lekko strawnie, ale takie dietki to nie dla mnie, więc jem całkowicie normalnie i może dlatego wracam szybko do zdrowia
100 % wygodniej, ale mnie bezpiecznie się czuje mi to chyba trudno dogodzić
Asiu jest kazali lekko strawnie, ale takie dietki to nie dla mnie, więc jem całkowicie normalnie i może dlatego wracam szybko do zdrowia
-
Asia czytam wszystko o tobie na bieżąco na forum. I bardzo się cieszę że już wszystko dochodzi do normy Musisz szybko wrócić do formy bo Ty taka Kobitka jestes co w miejscu nie usiedzi No a na tym zwolnieniu sobie siedź. Przynajmniej dziewczyny będą miały Cię dla siebie i będą wygrzewać chorą pańcie
Wyszedł mi klituś bajduś ale chyba w miarę zrozumiały. Jak nie to czytać między wierszami proszę
Wyszedł mi klituś bajduś ale chyba w miarę zrozumiały. Jak nie to czytać między wierszami proszę
- Furia i Afera
Monia, wszystko doskonale zrozumiałam
-
- Informacje
-