Życie poboczne właściciela kota
Justynko, nie przepraszaj, taka juz ze mnie dziwaczka Widziałam,ze na tej stronie jest wiele ciekawych filmów. Przydadzą mi się na lekcjach biologii. Ostatnio w moim gabinecie pojawiła sie tablica interaktywna. Istne cudo technologii! Mozna pokazywać na niej to, co przeglądam w internecie, gdy sie na niej pisze,mozna np zastosowac opcję poprawiania pisma ( tzn staje sie piekne, czytelne, techniczne - nikt mi nie zarzuci ze piszę niewyraźnie ), poza tym "prostuje" narysowane przeze mnie odręcznie linie i robi wiele, wiele innych niezwykłych rzeczy
- Furia i Afera
Ja??? W życiu na świecie! Opowiadam Wam po prostu o mojej aktywności
Dzisiaj ostatni dzień w tym roku w pracy. Jak ja sobie odsapnę
Koty ostatnio wykąpały mój telefon. Wczoraj cały dzień biedak spędził na kaloryferze. I zmartwychwstał HSB jest genialny.
Dzisiaj ostatni dzień w tym roku w pracy. Jak ja sobie odsapnę
Koty ostatnio wykąpały mój telefon. Wczoraj cały dzień biedak spędził na kaloryferze. I zmartwychwstał HSB jest genialny.
Wczoraj wieczorem HSB postanowił urządzić nam romantyczny wieczór(chyba chciał zatuszować wpadkę z naszej rocznicy)- wspólna kąpiel, świeczki, ponad 10letnie wino. Hans postanowił nam towarzyszyć. W pewnym momencie postanowił z wanny wskoczyć na pralkę. A tam stały kieliszki z winem. Hans się odbił, wpadł do wody, spanikował, zaczął się szarpać. A ponieważ ja siedziałam od tamtej strony więc mam porysowane kocimi pazurami ramię, brzuch, twarz Nie ma jak romantyczny wieczór. A nie byłam w nastroju do wybaczania kocich wyskoków- męczyła mnie silna migrena. Nawet delikatny, koci chód odbijał mi się bolesnym echem w całej czaszce, a szczególnie po prawej stronie.
- Furia i Afera
Wy to macie urozmaicone życie z tymi futrzakami
Ale uznanie dla Twojego HSB za romantyzm!!!
Ale uznanie dla Twojego HSB za romantyzm!!!
- Furia i Afera
...i znów o rok jestem starsza
Asiu,z okazji ......19 urodzin życzę Ci wszystkiego , czego sobie tylko wymarzysz ! Bądź zawsze piękna, wrażliwa i szczęśliwa! Czyli dokładnie taka,jaka jesteś teraz !
Twoja forumowa koleżanka - asiarysia
Ps. musiałam sie powtórnie zarejestrowac na forum, bo od ponad tygodnia ni w cholerę nie mogłam sie zalogować
Twoja forumowa koleżanka - asiarysia
Ps. musiałam sie powtórnie zarejestrowac na forum, bo od ponad tygodnia ni w cholerę nie mogłam sie zalogować
STO LAT, STO LAT!!!
Asiu, z okazji urodzin przesyłam najserdeczniejsze życzenia!!!
Szczęścia, by każdy dzień przynosił Ci radość.
Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy.
Uśmiechu, by przeganiał Twe zmartwienia.
Beztroski, by życie mijało Ci w pomyślności i zdrowiu.
Pomyślności i zdrowia, byś realizowała marzenia.
Spełnienia marzeń, abyś odnalazła szczęście...
Małgosia (Fibi)
Asiu, z okazji urodzin przesyłam najserdeczniejsze życzenia!!!
Szczęścia, by każdy dzień przynosił Ci radość.
Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy.
Uśmiechu, by przeganiał Twe zmartwienia.
Beztroski, by życie mijało Ci w pomyślności i zdrowiu.
Pomyślności i zdrowia, byś realizowała marzenia.
Spełnienia marzeń, abyś odnalazła szczęście...
Małgosia (Fibi)
- Furia i Afera
-
- Informacje
-