Kurcze tak zachwalacie, że ja chyba też się skuszę jak dziewczynom się nie spodoba to sama będę się czesać
Dobbi, a Ty jak kupujesz?
Życie poboczne właściciela kota
Asiu, śmiejesz się Ja uzywam kociego grzebienia z obrotowymi ząbkami do rozczesywania moich szorstkich włosów po myciu. RewelacjaFuria i Afera pisze:Kurcze tak zachwalacie, że ja chyba też się skuszę jak dziewczynom się nie spodoba to sama będę się czesać
- Furia i Afera
no to nie byłabym pierwsza - super, ulżyło mi
Dzis wypróbowalismy tego "terminatora" Efektywność rzeczywiscie jest duża. Dużo wieksza, niż przy szczotkach, których używałam do tej pory http://www.krakvet.pl/trixie-miekka-szc ... -1242.html
Kocia, ktory o tej porze linieje najbardziej, w ogóle nie znosi czesania, wiec mu wszystko jedno, a Misia nawet lubi, ale nie wszędzie i woli szczotkę, wiec na koniec zostawilismy troszkę szczotkowych pieszczot. Generalnie polecam, ale radzę przystąpić do pracy w czymś, co nie obłazi, a najlepiej w samej bieliźnie
Kocia, ktory o tej porze linieje najbardziej, w ogóle nie znosi czesania, wiec mu wszystko jedno, a Misia nawet lubi, ale nie wszędzie i woli szczotkę, wiec na koniec zostawilismy troszkę szczotkowych pieszczot. Generalnie polecam, ale radzę przystąpić do pracy w czymś, co nie obłazi, a najlepiej w samej bieliźnie
- Furia i Afera
Dobbi skąd Ty bierzesz te rysuneczki - idealne na każdą okazję
- Furia i Afera
Gzie się podziewa Justyna?
Jestem, cały czas zaglądam, ale czasu brak na pisanie. W weekend naszło mnie na dokładne, niemal wiosenne sprzątanie. W niedzielę musiałam odpocząć. HSB przywiózł biurko, które wypatrzyłam. Teraz w przedpokoju mamy pełno części biurka, które czeka aż składanie nabierze mocy urzędowej
- Furia i Afera
Justyna odzywaj się od czasu do czasu, żebyśmy wiedziały, ze jeszcze nas czytasz
Słoneczne pozdrowienia z Krakowa
Słoneczne pozdrowienia z Krakowa
- Furia i Afera
HALO... HALO!!!
Czy ktoś tu jeszcze bywa?
Czy ktoś tu jeszcze bywa?
-
- Informacje
-