Życie poboczne właściciela kota
- Furia i Afera
Asiu jak tylko ten Inspektor zażąda obserwacji Rysi to dzwoń do nas - wsiadamy w auto i ruszamy do Ciebie! Myślę, że nikt nie da nam rady, a jak będzie trzeba uprowadzimy Rysię (razem z Tobą oczywiście) do Krakowa
Mojego HSB, 2 lata temu pogryzł pies sąsiada na działce, na szczęście szczepiony, ale agresywny (wyskoczył przez płot ) Też jechał na pogotowie, na zastrzyk przeciwtężcowy, ale jakoś nikt się tym nie interesował . A tu taka afera z powodu kota
Tak, dziki są THE BEST Oto co działo się na moim podwórku 1.11.2008r
przyjechała policja, telewizja i na tym koniec
Dobbi, dzięki za cynk. Na Animal Planet teraz tez latają filmy o kotach, niektore powtorkowe "Kocim okiem", "Wszystko o Kotach" i nowy "Pokochaj koty". Ten ostatni w niedziele o 19stej chyba, a powtorka jakoś w piątki, resztę musicie same zobaczyć.
przyjechała policja, telewizja i na tym koniec
Dobbi, dzięki za cynk. Na Animal Planet teraz tez latają filmy o kotach, niektore powtorkowe "Kocim okiem", "Wszystko o Kotach" i nowy "Pokochaj koty". Ten ostatni w niedziele o 19stej chyba, a powtorka jakoś w piątki, resztę musicie same zobaczyć.
Oglądałam, dość nudny... Wolę raczej filmy o zachowaniu się, psychice kotów, a ten był o ich pochodzeniu i domestykacji. Ale przynajmniej można było obejrzeć róznokolorowe cudeńkadobbinka pisze:o 16.20 w tvp1 dokument BBC o kotach. Może być ciekawy.
- Furia i Afera
Asia, daj znać po inspekcji, ok?
-
- Informacje
-