Życie poboczne właściciela kota
-
Asia ile zdjęć bym musiała Ci wysłać żebyś zrobiła mi projekt? Chciałabym z dwoma kotami z Suri, która już nie żyje i Mili. Na jednej podkładce oczywiście
- Furia i Afera
Ile chcesz, na mojej podkładce jest np 10 zdjęć.
Program Pisaca ma kilka mozliwości rozłożenia zdjęć na danej powierzchni (wpisuje się tam wielkość w cm), więc ile przyślesz tyle wsadzę i rozmieszczę je na kilka sposobów - im więcej przyślesz tym będą one mniejsze na podkładce.
Potem Ci prześlę 3-4 projekty, a Ty sobie wybierzesz, a jak nie to napiszesz co trzeba poprawić ok?
Ja sobie rozmiesciłam te zdjecia tak:
ale mozna też np tak:
a napisami, bez napisów, na czarnym tle lub w innym kolorze itd
- do wyboru do koloru
mail podam Ci na priv ok?
Program Pisaca ma kilka mozliwości rozłożenia zdjęć na danej powierzchni (wpisuje się tam wielkość w cm), więc ile przyślesz tyle wsadzę i rozmieszczę je na kilka sposobów - im więcej przyślesz tym będą one mniejsze na podkładce.
Potem Ci prześlę 3-4 projekty, a Ty sobie wybierzesz, a jak nie to napiszesz co trzeba poprawić ok?
Ja sobie rozmiesciłam te zdjecia tak:
ale mozna też np tak:
a napisami, bez napisów, na czarnym tle lub w innym kolorze itd
- do wyboru do koloru
mail podam Ci na priv ok?
- Furia i Afera
a pamiętaj tylko, ze im większa rozdzielczość i lepsza jakość zdjęcia tym lepiej to wyjdzie!
-
ok. Dzieki Asiu. Ta Twoja mi się podoba nawet bardzo. Wybiorę jakieś zdjęcia i Ci wyślę. A maila oczywiście na pw
- Furia i Afera
Ok więc czekam na fotki
Tylko napisz mi jakie wymiary będzie miła podkładka żebym wiedziała jaki ustawić format.
Tylko napisz mi jakie wymiary będzie miła podkładka żebym wiedziała jaki ustawić format.
-
Moje koty dzisiaj udają, ze mnie w domu nie ma. Śpią.
Ale udało mi sie dzisiaj w tajemnicy przed HSB pójść i kupić mu piękny prezent na rocznicę ślubu.
Sama niedawno dostałam, w ramach rekompensaty za przysługę, takie cudo
http://www.ewa-michalak.pl/product-pol- ... achit.html
HSB zachwycony
Ale udało mi sie dzisiaj w tajemnicy przed HSB pójść i kupić mu piękny prezent na rocznicę ślubu.
Sama niedawno dostałam, w ramach rekompensaty za przysługę, takie cudo
http://www.ewa-michalak.pl/product-pol- ... achit.html
HSB zachwycony
-
No piękny prezent mąż Ci zrobił . Nie dziwię się że sam zachwycony...
- Furia i Afera
Co kupiłaś HSB?
A zdjęcia tego cuda poprosimy na właścicielce
A zdjęcia tego cuda poprosimy na właścicielce
- Furia i Afera
BAJECZNEK@rOLcI@ pisze:helloooooooooooo
Monika co ze zdjęciami? Nic do mnie nie doszło
-
Asiu postaram się dzisiaj coś wybrać lub jutro i prześlę. Na razie nic nie wysłałam bo myślałam, że sama się pobawię w tym programie picasa ale marnie mi szło
-
Asiu wysłałam w dwóch turach. Powinny już do Krakowa dolecieć Jak dostaniesz maila z fotkami daj znać. Starłam się jak najlepsze wybrać. Trudno było... Suri była bardziej fotogeniczna choć zawsze prawie miała zamknięte oczy. Nie znosiła aparatu. Za to Mili jest zbyt czarna i tak średnio wychodzi w jakiś pozowanych zdjęciach.Furia i Afera pisze:Monika co ze zdjęciami? Nic do mnie nie doszło
Jak bym znalazła jakąś stałą pracę i za taką w miarę kasę to chyba sprawie sobie drugiego kociaka. Mamę już powoli nakręcam bo muszę uwzględniać jej zdanie bo mieszkam pod jej dachem. Byle tylko Mili nie była za stara... Bo z pracą w Kutnie tragedia i obie możemy się zestarzeć do tego czasu
-
- Informacje
-