Chyba pierwszy raz zdarzyło mi sie pomylić Furię z Aferą A tak uważnie sie przyglądałam.
A jesli chodzi o Twoje ósemki i ich długie korzenie...cóż... wampirzyce tak mają
Nie denerwuj się, wszystko pójdzie gładko A ile stracisz na wadze !
Życie poboczne właściciela kota
-
Będzie dobrze i bez tych ósemek. To daj znać jak Ci bez nich.
Asiu Rysia boczkiem leży Aferka wiec nie czerwień się, że jej nie poznałaś. Obie kocie Asi są cudne i to dlatego są problemy z odróżnieniemasiryś pisze:Chyba pierwszy raz zdarzyło mi sie pomylić Furię z Aferą
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2011, 21:41 przez MonikaMroz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
A dziewczyny chciałam się pochwalić. A może nie ma się czym chwalić bo w tym wieku to już trochę późno ale planuje iść na prawo jazdy. Już od wakacji wybieram się, żeby się zapisać ale boje się panicznie. Nie wiem czy nadaję się na kierowcę ale stwierdziłam, że spróbować mogę. W przyszły poniedziałek idę do przyjaciółki i ma mnie trochę oswoić z samochodem. I chyba poproszę ją żeby mnie do tej szkoły jazdy zaciągnęła bo nie wiem czy sama dojdę
Moniko, smiało! Na nowe przedsiewzięcia nigdy nie jest za późno!
Nie ma się czego bać Mówi Ci to baba, która od 20 lat ma prawo jazdy i wciąż nie moze zmusic się, aby ...wsiąść za kółko Po prostu, nie czuję bluesa
Ale za to mam bardzo przystojnego i przekochanego kierowcę, który wozi mnie wszędzie, gdzie zechcę ( czyli najczęściej tam gdzie czuję się szczęśliwa :do lasu, w góry, generalnie na łono natury. Broń Boze do galerii handlowej )
Moniko! Bierz śmiało kółko w swoje ręce! Moze okażesz sie kierowcą z zamiłowania
Nie ma się czego bać Mówi Ci to baba, która od 20 lat ma prawo jazdy i wciąż nie moze zmusic się, aby ...wsiąść za kółko Po prostu, nie czuję bluesa
Ale za to mam bardzo przystojnego i przekochanego kierowcę, który wozi mnie wszędzie, gdzie zechcę ( czyli najczęściej tam gdzie czuję się szczęśliwa :do lasu, w góry, generalnie na łono natury. Broń Boze do galerii handlowej )
Moniko! Bierz śmiało kółko w swoje ręce! Moze okażesz sie kierowcą z zamiłowania
- Furia i Afera
Osz TY na 100% też musisz mieć takie długie korzenie!!!asiryś pisze:A jesli chodzi o Twoje ósemki i ich długie korzenie...cóż... wampirzyce tak mają
Zdaję relację dla wszystkich zainteresowanych kochanych koleżanek: wszystko OK, odlot był całkiem przyjemny, po powrocie padłam jak niemowlę, a dziś wstałam jak nowo narodzona! Troszkę mnie boli, paszczy nie mogę szeroko otwierać i ten posmak krwi jest okropny, ale jest dobrze (lepiej niż się spodziewałam). Za ok 2 tygodnie pozbędę się kolejnych dwóch
- Furia i Afera
Monika Asia ma rację - leć na to prawko jak najszybciej!
Nie ma nic fajniejszego niż ta niezależność i władza nad maszyną i mówi Ci to baba, która od 12 lat prawko posiada i korzysta z niego dzień w dzień (niestety bo dupa mi się rozleniwiła okrutnie)
Nie ma nic fajniejszego niż ta niezależność i władza nad maszyną i mówi Ci to baba, która od 12 lat prawko posiada i korzysta z niego dzień w dzień (niestety bo dupa mi się rozleniwiła okrutnie)
Asia super, że z wizytą u dentysty wszystko ok ale w końcu mocno zaciskałyśmy kciuki więc inaczej być nie mogło Z dentystą to jest tak przynajmniej u mnie, że zawsze przed wizytą napędzę sobie stracha a później się okazuję, że nie było tak źle Teraz to i tak jest dobrze bo są znieczulenia. Dziadek mi opowiadał, że kiedyś siadało się na fotel, dostawało się kielicha , i dentysta rwał i trzeba było wytrzymać Normalnie jak u rzeźnika
-
Aśka twarda babka, że już za dwa tyg. następne zęby rwie. No ale nie ma to jak mieć cztery dziury w dziąsłach. dwie jej nie kręcą . Od 5 grudnia kurs. Może zdążę się doczłapać i zapisać
- Furia i Afera
na szczęście ósemek miałam (miałam) tylko 4, więc wczoraj dwa poszły sobie i zostały jeszcze dwaasiryś pisze:Piszesz, ze za dwa tygodnie kolejne rwanie...Moja Droga, czy tak je chcesz rwać do końca
Ale powiem Wam w sekrecie, że dla zupki mojej mamusi (która dziś z samego rana mi dostarczyła) mogłabym wszytskie sobie wyrwać!
Ha ha ha no tak wyszłam teraz na sadomacho muszę sobie tylko takie wdzianko z latexu kupić i dawajMonikaMroz pisze:Aśka twarda babka, że już za dwa tyg. następne zęby rwie. No ale nie ma to jak mieć cztery dziury w dziąsłach. dwie jej nie kręcą . Od 5 grudnia kurs. Może zdążę się doczłapać i zapisać
Kurs to rozumiem tak na mikołaja?
Asia od Rysia a ja wolałabym codziennie rodzić niż chodzić do dentysty Może dlatego, że z porodem to jest inaczej bo hormony Cię napędzają i inaczej się do bólu podchodzi... Bolało mnie jak diabli ale i tak dentysta jest dla mnie gorszy No i ból porodowy to ja już dawno zapomniałam a tych bóli dentystycznych się pozbyć z głowy nie mogę
Asia od Furii i Afery nie zapomnij o pejczyku bo to podstawa
Asia od Furii i Afery nie zapomnij o pejczyku bo to podstawa
ja w ciąży borowałam zeby wszystkie na żywca - 9 sztuk, a potem jak juz mogłam to kazałam sie znieczulic i było fajowo. ale potem - pani za szybko zaczeła botowac i praktycznie złapało mnie zneczulenie po wszystkim ale za to potem jak poszłam do tesco to miałam ubaw z ludzi jak ich pytałam o coś z taka zdrętwiała papą hahaha
-
- Informacje
-