Wiem Monia, wiem ale i tak dzięki za wsparcie! teraz czuje się jak nowo narodzona, nic nie boli i jest cudnie
A dlaczego chcesz zmienić nick?
Życie poboczne właściciela kota
-
Bo jest chyba taki za bardzo osobisty. No nie wiem. W sumie znacie już mnie wszystkie ale tak pomyślałam, że moze bardziej koci nik by był fajniejszyFuria i Afera pisze:A dlaczego chcesz zmienić nick?
Zapisałam się dzisiaj na kurs prawa jazdy. Od poniedziałku zaczynam
- Furia i Afera
Eeee tam koci wcale nie musi być! Ja tam do MonikaMroz się przyzwyczaiłam ale jak rzeczywiście chcesz zmian to do nowego też się przyzwyczaję
Gratulacje i od razu daj znać jak było na pierwszych zajęciach!!!
A oto jedna z mozliwości:
- wykładowca Moniki
- Monika skrzętnie notująca
- Monika po kilku godzinach nauki
- wykładowca Moniki
-
Asia rozbawiłaś mnie Myślę, że ten ostatni rysunek będzie najbardziej prawdopodobny. Pewnie dostanę szmergla od tej wiedzy
- Furia i Afera
Nie będzie tak źle wszystko na początku wydaje się niesamowicie trudne, a potem okazuje się, że to pikuś!
Nie obejrzymy się, a Ty będziesz śmigać wzdłuż i wszerz po Polsce, ba po Europie, a nawet po świecie
Nie obejrzymy się, a Ty będziesz śmigać wzdłuż i wszerz po Polsce, ba po Europie, a nawet po świecie
Widzę, się ci się udzieliłoFuria i Afera pisze:Eeee tam koci wcale nie musi być! Ja tam do MonikaMroz się przyzwyczaiłam ale jak rzeczywiście chcesz zmian to do nowego też się przyzwyczaję
- wykładowca Moniki
- Furia i Afera
Do mistrzyni Dobbi jeszcze mi daleko - moje to takie marne zalążki
- Furia i Afera
Asia normalnie policzki mam bordowe
Ale Ty też powinnaś się zawstydzić, bo tak jak Dobbi zaznaczyła powyżej u mnie ten syndrom również występuje
Ale Ty też powinnaś się zawstydzić, bo tak jak Dobbi zaznaczyła powyżej u mnie ten syndrom również występuje
A ja byłam u wetki przed chwilą po cos na pchły - nie wiem gdzie chłopaki to dorwali przeciez w domu siedzą. tyzien temu byl na kastracji to co tam by złapał ?
i tak przypadkiem sie kapłam bo toffik lezal na wyrku i zaczełam go myziac a on ma krótkie futerko i mi cos migneło. Sprawdzam Garfa też ma wiec to nie fatamorgana. Oby to cos pomogło - dała mi jeno na 2jke bo mówi że nie mam dużych kotów to powinno starczyć (2 i 3 kg) a jeden zazwyczaj tyle wazy nie ? łapa mnie piecze bo mi to cos kapło i wtarłam w koty
i tak przypadkiem sie kapłam bo toffik lezal na wyrku i zaczełam go myziac a on ma krótkie futerko i mi cos migneło. Sprawdzam Garfa też ma wiec to nie fatamorgana. Oby to cos pomogło - dała mi jeno na 2jke bo mówi że nie mam dużych kotów to powinno starczyć (2 i 3 kg) a jeden zazwyczaj tyle wazy nie ? łapa mnie piecze bo mi to cos kapło i wtarłam w koty
- Furia i Afera
Spokojnie jedno wystarczy. A pchły to nawet na butach mogłaś przynieść, poważnie!
Myśmy mieli taki nalot jak dziewczyny były małe, w życiu bym nie podejrzewała, bo to było w okresie kiedy nawet noska za drzwi nie wychyliły. Pojechałam do weterynarza i właśnie on mnie uświadomił, że to cholerstwo może się dostać do domu np przez obuwie - podstępne małe bestie
Myśmy mieli taki nalot jak dziewczyny były małe, w życiu bym nie podejrzewała, bo to było w okresie kiedy nawet noska za drzwi nie wychyliły. Pojechałam do weterynarza i właśnie on mnie uświadomił, że to cholerstwo może się dostać do domu np przez obuwie - podstępne małe bestie
tez szczrze mowiac tak mialam jakis tydzien jak przywiozlam kotke na jej bialej siersci zobaczylam pchly nigdy nie bylo zawsze dbam o moje zoo bylam przerazona ale dosc szybko pozbylam sie ich kropelka i nie ma sladu pies dostal kropelke profilaktycznie tez
-
- Informacje
-