Życie poboczne właściciela kota
- Furia i Afera
Justyna a co tam u Ciebie? Jak kocie dzieciaki?
- Furia i Afera
ha ha ha biedny króliczek!
-
No przez te wszystkie stresy (kastracja i prawko) plus brzydka pogoda zmogło mnie. Leżę w łóżku, z nosa mi leci że szok. Wkoło nosa mam cała twarz czerwoną i szprycuję się jakimiś prochami. Dzisiaj chyba se wódeczki strzele
No Basiu ... Obrazki takie, ze aż zabrakło mi słów
Justyna serdeczne pozdrowienia! Właśnie dzisiaj o Tobie myślałam, a tu patrzę jesteś na forum
No Basiu ... Obrazki takie, ze aż zabrakło mi słów
Justyna serdeczne pozdrowienia! Właśnie dzisiaj o Tobie myślałam, a tu patrzę jesteś na forum
- Furia i Afera
A fuj, a ble - ohydaasiryś pisze:A wódeczka to najlepsza z pieprzem
-
Ja wódeczkę samą lub z sokiem malinowym pijam. Czasem wściekłe psy ale nie mam tabasco w domu. Dobra dziewczyny miłego weekendu. Ja włażę znowu do łózka.
- Furia i Afera
Wracaj do łóżka i do zdrowia!!!!
-
Dzisiaj kolejny dzień pod kołdrą spędziłam i na prochach. Ale już mi z nosa nie leci i jest git. Cały dzień też prawie siedziałam nad testami z prawka. Jeden lepiej, jeden gorzej. Ale nauczę się na pamięć bo na testy to podobno o to chodzi . Muszę to dziadostwo zdać
U nas Helga miała chore oczko- chyba nawrót kociego kataru. Dostała kropelki i jest dobrze. Weekend rzeczywiście był zabójczy- mnóstwo ludzi, mało czasu dla siebie, jeszcze mama do nas przyjechała. Skutek taki, ze dziś ledwie siedzę w pracy. Mimo że było bezalkoholowo.
Za to niedawno zrobiłam sobie kompleksowe badania krwi. I to z czym zawsze miałam problemy teraz jest po prostu idealnie. Nawet wyniki wątrobowe. Cieszę się ogromnie!
Za to w pracy nadal niefajnie. Chyba coraz poważniej zacznę myśleć o zmianie
Za to niedawno zrobiłam sobie kompleksowe badania krwi. I to z czym zawsze miałam problemy teraz jest po prostu idealnie. Nawet wyniki wątrobowe. Cieszę się ogromnie!
Za to w pracy nadal niefajnie. Chyba coraz poważniej zacznę myśleć o zmianie
- Furia i Afera
Biedna ta Wasza Helga
Odnośnie twoich wyników - super - dobry prezent mikołajowo-gwiazdkowy
Odnośnie twoich wyników - super - dobry prezent mikołajowo-gwiazdkowy
Oczko Helgi juz niemal dobrze. Tylko małe ropki jej zasychają. Do piątku mamy zamiar zakraplać. Oczywiście potem są gratisy za dzielność. I pierwsi w kolejce ustawiają się Juniorzy
Moje wyniki cieszą mnie ogromnie, bo niedawno miałam sporo przekroczone wyniki wątrobowe, a teraz ledwie połowa normy
Moje wyniki cieszą mnie ogromnie, bo niedawno miałam sporo przekroczone wyniki wątrobowe, a teraz ledwie połowa normy
- Furia i Afera
Czy wszystko powoli wraca do normy i ładu dnia codziennego
Cieszę się!
Cieszę się!
-
- Informacje
-