Czyli mamy już trzy nazwy tego samego
Tak czy inaczej - smaczne!
Życie poboczne właściciela kota
-
Brzmi smacznie Będę musiała spróbować.
- Furia i Afera
Smak nadają dodatki, mój HSB uwielbia ze smażonymi pieczarkami, lub plasterkiem sera
PS. akcja ze szwami nie skończona... dziś wyczułam językiem, ze jednego mi nie wyciągnęli... Bez komentarza
PS. akcja ze szwami nie skończona... dziś wyczułam językiem, ze jednego mi nie wyciągnęli... Bez komentarza
A ja kiedys widziałam przepis na chleb namaczany w winie a potem w jajko, bułka(jak do kotletów panierka) i smażony. Ja wolę namoczyć lekko w mleku i potem w jajko, bułkę, jajko, bułkę i na patelnię. Ale ostatnio nie jem rzeczy mącznych, szczególnie z białej mąki, to i takich wymyślności nie robię.
Asiu idziesz z reklamacja, na poprawkę?
Asiu idziesz z reklamacja, na poprawkę?
- Furia i Afera
Justyna, nie poszłam do tego co mi wyrywał, poszłam do mojego (co u niego zawsze robię zęby) i po krzyku Wyjął tego jednego łobuza co się schował głęboko w mojej paszczy
- Furia i Afera
PS. Znów zmieniłam diametralnie kolor włosów
Jak to podsumowała jedna koleżanka na FB: "Czekaj, to znaczy, że jako blondynka zaaplikowałaś sobie tzw. sztuczną inteligencję? ))))"
Jak to podsumowała jedna koleżanka na FB: "Czekaj, to znaczy, że jako blondynka zaaplikowałaś sobie tzw. sztuczną inteligencję? ))))"
-
Ja też mam ochotę na zmiany. Rzucę sobie chyba jasne refleksy na łeb.
- Furia i Afera
Ja pewnie wrócę do blond ale zmiany zdecydowanie potrzebowałam!
- Furia i Afera
a to Ty nie wiesz, ze czarne jest najbardziej seksowne?
Asiu ja mam naturalny ciemny brąz- na tyle ładny, że kiedyś kobietka zaczepiła mnie na ulicy by zapytać jaki to rodzaj i kolor farby. Ale siwy coraz wyraźniejszy w mojej czuprynie. Stąd te wszystkie cudnie nazywające się wynalazki. Już niedługo będzie u mnie dominować naturalny blond...
-
Wysłałam właśnie cv i list do alior banku. Te listy motywacyjne to masakra. Trzeba się tam tak na słodzić i na lukrować że szok. Czy nie lepiej jak pracodawca cie sam zobaczy i oceni Twoje umiejętności osobiście ????
- Furia i Afera
Monika taka jest prawda, że listy mało kto czyta
Najważniejsze jest zdecydowanie CV i pierwsze wrażenie (kadrowa się we mnie odezwała )
Najważniejsze jest zdecydowanie CV i pierwsze wrażenie (kadrowa się we mnie odezwała )
Hedwo, co słychać u Twojego rudzielca? Drżenie ustąpiło? Długo się nie odzywasz...
Wczoraj w nocy mój Rysiek znowu drżał . Coś takiego jak dreszcze całego ciała. Uszka miał chłodne, więc to nie gorączka. Leżał obok mnie, więc przykryłam go kołdrą. Po pewnym czasie drżenie ustało.Może było mu zimno
Wczoraj w nocy mój Rysiek znowu drżał . Coś takiego jak dreszcze całego ciała. Uszka miał chłodne, więc to nie gorączka. Leżał obok mnie, więc przykryłam go kołdrą. Po pewnym czasie drżenie ustało.Może było mu zimno
-
- Informacje
-