Popieram !asiryś pisze:Ten nalot wynika z tego,ze krakvet zmienił zasady głosowania w dziale "pomoc dla schronisk". Otóż,oddać głos może tylko ten, kto ma przynajmniej jeden post na tym forum. A wiadomo,że toczy sie konkurencja...Ja swój głos juz oddałam, w pełni uprawniony, bo robiąc zakupy w krakvecie, oddałam już całkiem sporo swoich wypracowanych rabatów na pomoc potrzebującym zwierzakom. Uważam ososbiscie,ze prawo głosu powinni miec tylko klienci sklepu internetowego krakvet.pl. To oni rezygnują ze swoich rabatów...
Życie poboczne właściciela kota
Hej dziewczyny!
Nie wiem czy uda mi się jeszcze tu zajrzeć przed świętami więc korzystając z wolnej chwili jaką teraz dysponuję chciałam Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia. Niech się spełnią wszystkie Wasze i naturalnie kociaste marzenia - te małe i te ogromne. By uśmiech na twarzach dodawał Wam wiary i nadziei na lepsze jutro. A gwiazdka z nieba przypominała Wam o rodzinie, znajomych oraz tych, którzy nie mają tyle szczęścia co Wy i są sami. Zdrowych wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2012 roku! Moje futra również przyłączają się do życzeń
Nie wiem czy uda mi się jeszcze tu zajrzeć przed świętami więc korzystając z wolnej chwili jaką teraz dysponuję chciałam Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia. Niech się spełnią wszystkie Wasze i naturalnie kociaste marzenia - te małe i te ogromne. By uśmiech na twarzach dodawał Wam wiary i nadziei na lepsze jutro. A gwiazdka z nieba przypominała Wam o rodzinie, znajomych oraz tych, którzy nie mają tyle szczęścia co Wy i są sami. Zdrowych wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2012 roku! Moje futra również przyłączają się do życzeń
aha jeszcze chciałam tak się wtrącić odnośnie zakładania nowych wątków. Ja wiem, że też nie jestem weteranem tego forum i właściwie jestem tu nowa ale trochę irytujące jest pisanie posta czy też wątku tylko po to aby był i niekoniecznie miał sens i tylko po to żeby oddać swój głos w głosowaniu. Przez to się robi niepotrzebne zamieszanie. Asiu Rysiowa popieram to co napisałaś na temat tego kto powinien głosować. Jeszcze raz Wesołych dziewczyny kochane!!
Hedwo, dziękujemy Ci za piękne zyczenia i cudownego rudego Mikołajka na zdjeciu ( którego oglądanie samo w sobie jest świątecznym prezentem ).
Ja ze swojej i moich "futrzastych Dzieci" strony życzę Waszej caaałej Rodzince przede wszystkim zdrowia ( ucałuj Rudego Księcia ), miłości i optymizmu w niełatwym życiu.
Trzymajcie się!
Ja ze swojej i moich "futrzastych Dzieci" strony życzę Waszej caaałej Rodzince przede wszystkim zdrowia ( ucałuj Rudego Księcia ), miłości i optymizmu w niełatwym życiu.
Trzymajcie się!
albo odświeżają tematy z przed 3 lat - nawet dr Orła w to wcągneli bo on nie patrzy zapewne na to że jaks troll sie madruje na temat zwierza które moze dawno za TM. Mogli sbie zalozyc jeden temat w którym kazdy by napisal obecny - malby po jednym poscie i syfu by nie robili wrrrrr
- Furia i Afera
-
To jest chore co się tutaj wyrabia na tym forum. Aż mi się nie chce tu zaglądać. Chyba na prawdę będę pisała do Was dziewczyny na pw. A długo ten nalot będzie trwał ???
Miałam dzisiaj pierwszą jazdę. 15 minut na mieście i nawet skręty w lewo zrobiłam, z pomocą instruktora ale jakoś poszło. Choć osobiście to była masakra i ogromny stres.
Miałam dzisiaj pierwszą jazdę. 15 minut na mieście i nawet skręty w lewo zrobiłam, z pomocą instruktora ale jakoś poszło. Choć osobiście to była masakra i ogromny stres.
- Furia i Afera
-
Aaaaaa dziewczyny mam już pierwsze jazdy i to jest KOSZMARRRRRR!!!! Nie ogarniam tego tematu wcale, tzn samochodu. Ja która zwykle ma ADHD i robi zbyt wiele niepotrzebnych ruchów nie mogę ogarnąć pedałów w samochodzie. Nie mówiąc już o tym ze trzeba mieć oczy na około głowy, patrzeć na znaki, pieszych itp. Ale zawzięłam się i muszę się nauczyć. Dopiero miałam trzy godziny ale ja jestem taka, ze od razu bym chciała wszystko umieć !!!
-
- Informacje
-