Głosuję chyba na najbrzydszą psinkę. A niech ma jedzonko. Szkoda że tylko raz dziennie można głosować.
Wiecie co dziewczyny jestem pod wrażeniem mieszkańców mojego osiedla. Ostatnio wyniosłam bezdomnym kociakom karmę tą z indykiem co Mili jej nie może jeść. Na murku koło śmietnika wysypałam. A ponieważ Mili jest już na karmie dla kastratów to wczoraj wyniosłam jeszcze kociakom karmę dla juniora tą która mi została. Ponieważ koło śmietników bym niemiłosierny syf i nie mogłam dostać się do murków więc poszłam na tyły. A tam na takim daszku chyba z 5 kocich misek z różnorodnym jedzeniem. Wsypałam im też tej suchej karmy, bo tam w większości mokra była już nie pierwszej świeżości. Po południu jak wychodziłam pobiegłam sprawdzić czy zjadły trochę, a tam świeża porcja mokrego jedzonka. Normalnie szok!!!! Są jeszcze troskliwi ludzie.
Życie poboczne właściciela kota
ja karmie zawsze tego psa co ma najwiecej glosow zeby ktorys dostak bo malo czasu jakby sie rozczulac i brac tego bez glosow to zaden nie dostanie a tak co dzien jest nowy pies do karmienia zazwyczaj
W kazdym miesice sa kociolubni i dokarmiaja ale nie kazdy sie ujawnia bo sąsiedzi gonią
u mnie sąsiadka karmila ptaki i darli sie ze szczury dokarmia to jak na mnie kiedys rykneli ze po co sypie ten chleb, szczuty przyjda i zjedza to ryknelam, ze szczur tez jesc musi
W kazdym miesice sa kociolubni i dokarmiaja ale nie kazdy sie ujawnia bo sąsiedzi gonią
u mnie sąsiadka karmila ptaki i darli sie ze szczury dokarmia to jak na mnie kiedys rykneli ze po co sypie ten chleb, szczuty przyjda i zjedza to ryknelam, ze szczur tez jesc musi
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Justyna to była moja popisowa sukieneczka i doskonale pamiętam te sandałki
A co do zgrywania zdjęć to też wczoraj skanowałam tą fotkę, bo wszystko jest u rodziców w albumach - przydałoby się je wszystkie zeskanować!
A co do zgrywania zdjęć to też wczoraj skanowałam tą fotkę, bo wszystko jest u rodziców w albumach - przydałoby się je wszystkie zeskanować!
- Furia i Afera
PS. tylko za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć co to jest na mojej głowie hahahhaha
Właśnie! Jak tylko zobaczyłam to zdjęcie chciałam zapytać, co to jest Rodzaj korony? Ale z włóczki/bibułki...Furia i Afera pisze:PS. tylko za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć co to jest na mojej głowie hahahhaha
A tak ogólnie słodka była z Ciebie blondyneczka z loczkami i śniadą cerą No i kawaler niczego sobie...
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2012, 10:06 przez asiryś, łącznie zmieniany 1 raz.
- Furia i Afera
asiryś pisze:Dobbi ! Wymiatasz ! Jak zwykle...dobbinka pisze:Obstawiam tort. Z wisienką.
Na facebooku, jeden z komentarzy do tego zdjęcia: "A twoja głowa wygląda jak słodka babeczka .. Urocze " HA HA HA
-
- Informacje
-