Dwa dni całkowicie wyjęte z życiorysu! Powaliła mnie na kolana (dosłownie) ekspresowa, ale mega złośliwa grypa żołądkowa.
Jedynym pocieszeniem: 2kg mniej na wadze.
Życie poboczne właściciela kota
Ja ostatnio kaszelek mam. Niby nic wielkiego, ale trzyma sie dziadostwo całkiem dobrze.
Dzisiaj mam wolne przedpołudnie. I zrobiłam sobie naprawdę wolne. Tylko pranie zrobiłam i poskładałam dwa poprzednie. I pozmywałam. I rachunki popłaciłam. Fajne lenistwo...
Dzisiaj mam wolne przedpołudnie. I zrobiłam sobie naprawdę wolne. Tylko pranie zrobiłam i poskładałam dwa poprzednie. I pozmywałam. I rachunki popłaciłam. Fajne lenistwo...
- Furia i Afera
Asia nie skusze się, bo będę pewnie 5 kg do przodu jak Dobbi mnie ugości pysznościami
Justyna teraz to taka paskudna pora - choroby do człowieka się lepią na każdym kroku
Justyna teraz to taka paskudna pora - choroby do człowieka się lepią na każdym kroku
-
Asia a jak tam twój żołądek???
Wiecei że w piatek zdaje egzamin na prawko Juz sie boję
Wiecei że w piatek zdaje egzamin na prawko Juz sie boję
- Furia i Afera
Monia to kciuki już dziś zaczynam trzymać!!!!!!!!!!!!!!!! I nie dziękuj, żeby nie zapeszyć
Żołądek? Hmmm wydaje się, ze już raczej ok, ale żeby było super to chyba jeszcze ze 2-3 dni potrzebuje - tak czy inaczej żyje i mam się dobrze
Żołądek? Hmmm wydaje się, ze już raczej ok, ale żeby było super to chyba jeszcze ze 2-3 dni potrzebuje - tak czy inaczej żyje i mam się dobrze
-
Furia i Afera pisze:Monia to kciuki już dziś zaczynam trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny DZIĘKUJĘ. Do piątku to chyba zawału ze stresu dostanę a w piątek się przekręcę. Melisę albo coś na uspokojenie muszę chyba wypić.zoltazaba pisze:Moniko nawet nie wiesz jak bardzo życzę Ci powodzenia
- Furia i Afera
Oj, oj, oj miałaś nie dziękować!
jestem pewna, że zdasz panikaro jedna
jestem pewna, że zdasz panikaro jedna
-
- Informacje
-