Życie poboczne właściciela kota
-
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. Niestety pierwszy oblałam, ale było bardzo miło. Bardzo sympatycznego miałam egzaminatora. Wczoraj musiałam wracać do domu pociągiem i byłam tak wykończona że nawet nie włączałam komputera. Nadal mam pozytywne nastawienie i myślę że za drugim razem zdam
- Furia i Afera
Monia wiesz jak mówią: " do trzech razy sztuka" ale spokojnie Tobie pewnie wystarczą dwa podejścia
-
Koleżanka mnie pociesza, że za pierwszym razem zdają ci co mają szczęście a za drugim ci co umieją jeździć .
Mam nadzieję ze sie uda. MUSI SIĘ UDAĆ !!
Mam nadzieję ze sie uda. MUSI SIĘ UDAĆ !!
-
O matko. Asiarysia nie chcialam Cię urazić. Przepraszam.
Ależ mnie nie uraziłaś! W komunie wszystko było "inne".Wszyscy zdawali! - mój instruktor siedział na egzaminie obok mnie (a egzaminator na tylnym siedzeniu w maluchu ) . Egzamin trwał 10 min- w tym czasie instruktor zahamował za mnie na przejściu dla pieszych ( w przeciwnym razie nie wyszliby z tego zywo )...wszystko odbywało się w miasteczku o zerowym ruchu ulicznym...
- Furia i Afera
To ja się pochwalę, że jeżdżę 11 lat Nie wiem tylko czy jest z czego się cieszyć, bo odpuszczam jazdę tylko jak jestem chora i nie wychodzę w ogóle z domu, więc zanieczyszczam środowisko i dupsko mi się rozleniwiło! Kierowca za jestem dobrym, żeby nie powiedzieć bardzo dobrym - kocham jeździć!!! Śmieją się ze mnie, że chyba zostałam poczęta w aucie
Natomiast jak poznałam HSB to nie mógł uwierzyć, że taka gówniara (lat 21) jeździ od 2 lat, że w ogóle kobieta i takie tam. Bał się wsiąść do auta ze mną, ale jak już się zdecydował to przyznał, że muszę mieć dużo męskich genów
Natomiast jak poznałam HSB to nie mógł uwierzyć, że taka gówniara (lat 21) jeździ od 2 lat, że w ogóle kobieta i takie tam. Bał się wsiąść do auta ze mną, ale jak już się zdecydował to przyznał, że muszę mieć dużo męskich genów
-
Asia wiele kobiet podziela Twoje zdanie. Ja cały czas mówiłam że nie nadaję się na kierowcę. A teraz nie mogę sie doczekać kiedy zdam, wsiądę we własne auto i będę śmigać.Furia i Afera pisze:żeby nie powiedzieć bardzo dobrym - kocham jeździć!!! Śmieją się ze mnie, że chyba zostałam poczęta w aucie
Zmieniam temat. Chcę sie pochwalić zakupami.
1- kupiłam końcówkę do odkurzacza, taką, która ma zbierać sierść. Wypróbowałam, działa. Koszt 29,99 zł w rossmannie. Drapak stracił ofutrzenie. Krzesła pojaśniały. Jestem bardzo zadowolona.
2- jak już byłam w rossmannie, zakupiłam odżywkę do paznokci. Paznokcie skróciłam drastycznie i rozpoczęłam kurację. I chyba powoli widzę pierwsze efekty. Dobbi dziękuję
Co do samochodu- ja też sie dobrze czułam za kółkiem. Ale stres egzaminu mnie przerasta.
1- kupiłam końcówkę do odkurzacza, taką, która ma zbierać sierść. Wypróbowałam, działa. Koszt 29,99 zł w rossmannie. Drapak stracił ofutrzenie. Krzesła pojaśniały. Jestem bardzo zadowolona.
2- jak już byłam w rossmannie, zakupiłam odżywkę do paznokci. Paznokcie skróciłam drastycznie i rozpoczęłam kurację. I chyba powoli widzę pierwsze efekty. Dobbi dziękuję
Co do samochodu- ja też sie dobrze czułam za kółkiem. Ale stres egzaminu mnie przerasta.
O nawet nie wiedziałam, że można kupić taką końcówkę. Ja zawsze kanapy, krzesła i drapak odkurzam tą taką wąsko zakończoną ale jak jakiś włos się wbije to tak muszę go ręcznie usuwać . Natknęłam się gdzieś na kulki do prania zbierające sierść z ubrań i zastanawiam się czy to działa.
Takie coś, tylko w rossmannie tańsze
http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... nio/212703
Należy szukać w dziale: gospodarstwo domowe, w okolicach papierów, chusteczek i wałków do kurzu.
http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... nio/212703
Należy szukać w dziale: gospodarstwo domowe, w okolicach papierów, chusteczek i wałków do kurzu.
-
- Informacje
-