Życie poboczne właściciela kota
- Furia i Afera
Też trzymam bardzo, bardzo, bardzo mocno!
Tylko nie dziękuj, żeby nie zapeszyć
-
Nie dziękuję choć to pewnie i tak nie ma znaczenia Jak pani bedzie chciała to zadzwoni.Furia i Afera pisze:Też trzymam bardzo, bardzo, bardzo mocno!
Wiecie jak mnie dzisiaj nogi bolą Stopy aż do kolan. Wczoraj sie tak nałaziłam i jeszcze jak wariatka kupiłam w biedronce wszystko z listy którą miała i z tymi tobolami szlam do domu. To krew mi w dłoniach nie płynęła tak miałam ciężko. Rzuciłam się z motyką na słońce. W lato zawsze mam problem z nogami. Jak już ciepło się robi to mnie bolą jak za dużo chodzę. Do ucięcia
- Furia i Afera
Hmmm dziś odebrałam telefon z dobrą wiadomością w sprawie pracy
ale "cicho-sza" na razie, żeby nie zapeszyć - chwalić się będę jak podpiszę papiery!
ale "cicho-sza" na razie, żeby nie zapeszyć - chwalić się będę jak podpiszę papiery!
- Furia i Afera
Zaciskajcie zaciskajcie, bo jak coś to 23.04.2012 będę już w nowym miejscu pracy
- Furia i Afera
No to dziewczyny miejmy nadzieje, że rok 2012 przyniesie nam wszystkim pozytywne zmiany
A inaczej być nie może skoro każda za każda tu kciuki trzyma!!!
A inaczej być nie może skoro każda za każda tu kciuki trzyma!!!
-
Ja jak ta kobieta do mnie w tym tygodniu nie zadzwoni to pójdę do niej w poniedziałek się dowiedzieć. Powiercę jej dziurę w brzuchu. Niech widzi że mi zależy na robocie. Za dużej kasy to z tego nie ma ale też nie jest najmniej. A mi zależy na robocie.
- Furia i Afera
Monia tylko nie nękaj je zbyt intensywnie, bo się kobita przestraszy
- Furia i Afera
Hmmm, Hmmm, Hmmm...
23.04 na 99,99% startuję na nowym stanowisku "Specjalista ds Personalnych" - oby wszystko przebiegło sprawnie i bez niespodzianek, bo zależy mi na tej pracy!
23.04 na 99,99% startuję na nowym stanowisku "Specjalista ds Personalnych" - oby wszystko przebiegło sprawnie i bez niespodzianek, bo zależy mi na tej pracy!
-
- Informacje
-