Życie poboczne właściciela kota
- Furia i Afera
Asia na gratulacje za wcześnie - ja tam wolę wszystko mieć na papierze Jak dostanę podpisaną umowę do ręki, to się dopiero będę na 100% chwalić. Na dzień dzisiejszy mam skierowanie na badanie, list ofertowy z warunkami, datą rozpoczęcia pracy i opisem stanowiska.
-
To masz szczęście.
A ja właśnie zdołowana jestem bo dostałam dzisiaj dwie negatywne odpowiedzi w sprawie pracy.
Siedzę i
A ja właśnie zdołowana jestem bo dostałam dzisiaj dwie negatywne odpowiedzi w sprawie pracy.
Siedzę i
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Asieńko wiem, ale póki nie mam umowy to w sprawach zatrudnienia jestem bardzo ostrożna - zboczenie zawodowe
- Furia i Afera
Kochane i Kochani moi, co tu dużo pisać, po prostu:
- Furia i Afera
WZAJEMNIE!!!Grazyna_B pisze:Moi Drodzy, w imieniu swoim i całej bandy życzę wszystkim dwu i czteronożnym Wesołych Świąt.
Spokojnie to Wam nie grozizoltazaba pisze:Aśka jak tak dalej pójdzie, skan umowy nam tu pokażesz
- Furia i Afera
Dziewczyny powiem Wam, ze dziś zaliczyłam moje pierwsze bliskie spotkanie z rollen'em Trafiłam na moim osiedlu na promocje dla nowych klientów 45 min za 5 zł więc poszłam...
To było ciekawe doświadczenie, ale troszkę bolesne - jestem troszkę poobijana, szczególnie moja pupcia
Ponoć ma to rozbijać tkankę tłuszczową, redukować cellulit i modelować sylwetkę. U mnie zanim zacznie coś modelować to dużo jest do rozbicia, a jeszcze więcej do redukcji - szczególnie na brzuchu
To było ciekawe doświadczenie, ale troszkę bolesne - jestem troszkę poobijana, szczególnie moja pupcia
Ponoć ma to rozbijać tkankę tłuszczową, redukować cellulit i modelować sylwetkę. U mnie zanim zacznie coś modelować to dużo jest do rozbicia, a jeszcze więcej do redukcji - szczególnie na brzuchu
Asiu, jesli do tego poprosisz męża, aby pomógł rozbijać Twój tłuszczyk swoimi sprawnymi rękami - efekt gwarantowany
A tak z innej beczki...Stało się...Moja "kariera" w szkolnictwie dobiega końca wielkimi krokami...
Już się zastanawiam, czy nie powywalać/spalić moich 20-letnich notatek na pożółkłym papierze, referatów, testów ( sporządzonych własnoręcznie, tak, aby nie było ani jednej piątki)...
Przyczyna - zmiany organizacyjne...
A tak lubiłam nabijać się z uczniów, nadawać im ksywy ( np Fochu, Ściągawa, Grzebiuszka), pękać ze śmiechu czytając ich sprawdziany...
A tak z innej beczki...Stało się...Moja "kariera" w szkolnictwie dobiega końca wielkimi krokami...
Już się zastanawiam, czy nie powywalać/spalić moich 20-letnich notatek na pożółkłym papierze, referatów, testów ( sporządzonych własnoręcznie, tak, aby nie było ani jednej piątki)...
Przyczyna - zmiany organizacyjne...
A tak lubiłam nabijać się z uczniów, nadawać im ksywy ( np Fochu, Ściągawa, Grzebiuszka), pękać ze śmiechu czytając ich sprawdziany...
Ojej to niefajnie Asia no coś Ty nic nie pal! Zawsze to jakieś wspomnienia przecież no i może się jeszcze przyda . Tak sobie poczytałam te ksywy i tak... Fochu to pewnie od tego, że się często foszył ściągawa od wiecznego ściągania a Grzebiuszka?? Czyżby chodziło o grzebanie w nosie ? no chyba, że w piórniku albo plecaku
Aha no i chciałam jeszcze powiedzieć, że przez głupie zmiany organizacyjne stracą super nauczycielkę! a takich niestety nie ma wiele.
Aha no i chciałam jeszcze powiedzieć, że przez głupie zmiany organizacyjne stracą super nauczycielkę! a takich niestety nie ma wiele.
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2012, 17:35 przez Hedwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Fochu i Sciągawa- zgadza się. A Grzebiuszka rzeczywiście od grzebania w...kieszeni w czasie sprawdzianuHedwa pisze: Tak sobie poczytałam te ksywy i tak... Fochu to pewnie od tego, że się często foszył ściągawa od wiecznego ściągania a Grzebiuszka?? Czyżby chodziło o grzebanie w nosie ? no chyba, że w piórniku albo plecaku
-
- Informacje
-