Hahahaha biologiczne podejście do tematuasiryś pisze:No wiesz co Damian? Jak Ci nie wstyd proponować mi- starszej pani, abym Ci naciągnęła! Sam sobie naciągnij!
Życie poboczne właściciela kota
Asia a wiersz cudny! aż się łezka w oku kręci. To najlepszy dowód na to, że uczniowie Cie uwielbiali i na to jak fantastyczną jesteś nauczycielką! Uczniowie rzadko miło wspominają nauczycieli Twoi będą Cię pamiętać zawsze
Dziekuję kochana Kasiu!Hedwa pisze:Asia a wiersz cudny! aż się łezka w oku kręci. To najlepszy dowód na to, że uczniowie Cie uwielbiali i na to jak fantastyczną jesteś nauczycielką! Uczniowie rzadko miło wspominają nauczycieli Twoi będą Cię pamiętać zawsze
Ja byłam za dobra dla uczniów. Bardzo życiowa, rozumiałam ich. Trochę włazili mi na głowę, ale dziś pokazali,że też szanowali.
Kurcze, będzie mi troche tego brakować...
Asia nie byłaś za dobra byłaś taka jaka powinna być prawdziwa nauczycielka! O wiele lepiej się takich wspomina i często wraca myślami niż do gnębicieli bo tych się w ogóle nie wspomina no chyba, że w negatywny sposób... Dzięki temu jaka byłaś zostałaś doceniona Ciebie im też będzie brakować i to normalne a tęskni się tylko za wspaniałymi ludźmi Asia
- Furia i Afera
Dziś dzień wolny od pracy więc jadę z tatą na wieś, tam gdzie urodziły się dziewczynki dokładnie 3 lata temu. Wieczorem wracam i mam nadzieję, że bez kolejnych maluchów - na wszelki wypadek nie odwiedzę ich rodzinnego gospodarstwa, bo boje się, że są tam jakieś nowe maluchy
- Furia i Afera
Dziękuję bardzo i wzajemnie
Buziaki dla całej bandy!!!
Buziaki dla całej bandy!!!
A propos wsi, pochwalę się Wam, gdzie ja spędziłam dzisiejszy upalny dzień
Oto moja działka tuż pod lasem - dopiero w trakcie zagospodarowywania. Zasadziliśmy juz ok 100 leśnych sosenek, 3 świerki srebrne, 5 sosen czarnych ( z takimi długimi igłami). Uwielbiam to miejsce...
Oto moja działka tuż pod lasem - dopiero w trakcie zagospodarowywania. Zasadziliśmy juz ok 100 leśnych sosenek, 3 świerki srebrne, 5 sosen czarnych ( z takimi długimi igłami). Uwielbiam to miejsce...
- Furia i Afera
Piękne miejsce na ziemi, a co najważniejsze WASZE!
Ach, ech, och - kocham takie miejsca, to zdecydowanie moje klimaty
Ja dziś byłam w bardzo podobnym miejscu, które jeszcze kilka lat temu wyglądało tak samo, a dziś jest tam budowa domu rodziców na wiosenno-letnio-jesienne wypady.
PS. Odwiedziłam dom rodzinny dziewczyn. Nowych kociaków nie ma, ale za to miałam przyjemność po obcować z bratem Furii i Afery - rozkoszny, ale brudny i podrapany - walki z pomiędzy wiejskimi kocurami - wiejskie życie!
Ach, ech, och - kocham takie miejsca, to zdecydowanie moje klimaty
Ja dziś byłam w bardzo podobnym miejscu, które jeszcze kilka lat temu wyglądało tak samo, a dziś jest tam budowa domu rodziców na wiosenno-letnio-jesienne wypady.
PS. Odwiedziłam dom rodzinny dziewczyn. Nowych kociaków nie ma, ale za to miałam przyjemność po obcować z bratem Furii i Afery - rozkoszny, ale brudny i podrapany - walki z pomiędzy wiejskimi kocurami - wiejskie życie!
Wszyscy się weekendują, a ja dogorywam po operacji Nikomu nie życzę. Gdybym wiedziała, że rekenwalescencja bedzie taka powolna, uciążliwa i bolesna, to chyba bym się nie zdecydowała. Już drugi tydzień jestem odcięta od świata, obolała, naćpana. Wyglądam jak śmierć na urlopie. Dobrze, że chociaż u nas majowy weekend jest zimny 12st, to tak bardzo mi nie szkoda, ale i tak cały maj mam z głowy. Nie mam czym dojechać na działkę, bo o rowerze nie ma mowy, a od autobusu jeszcze kawał drogi. Masakra
Wczoraj Kocia pomylił z kuwetą moją miskę do nasiadówek
To się trochę poużalałam
Wczoraj Kocia pomylił z kuwetą moją miskę do nasiadówek
To się trochę poużalałam
- Furia i Afera
Esme, nic wcześniej nie mówiłaś. Wracaj szybko do zdrowia i trzymaj się jakoś bidulko nasza!!!
Esme, bidulo...
Jeszcze przed nami niejeden piękny maj! A Ty i tak nie masz czego żałowac , bo u Was pogoda nie rozpieszcza
Zdrowiej szybko i ( w miarę możliwości) bez bólu.
Mam nadzieje,że juz jesteś w domu, bo szpital to niezbyt miłe miejsce...
Ucałuj Kocię ode mnie Przecież każdemu facetowi zdarzają się pomyłki
Pozdrawiam Ciebie baaardzo cieplutko
Jeszcze przed nami niejeden piękny maj! A Ty i tak nie masz czego żałowac , bo u Was pogoda nie rozpieszcza
Zdrowiej szybko i ( w miarę możliwości) bez bólu.
Mam nadzieje,że juz jesteś w domu, bo szpital to niezbyt miłe miejsce...
Ucałuj Kocię ode mnie Przecież każdemu facetowi zdarzają się pomyłki
Pozdrawiam Ciebie baaardzo cieplutko