spotkania i spacery z psem Zabrze i okolice (Śląsk)

Masz zwierzaczki do sprzedania?? Chcesz kupić pupilka?? Przedstaw tutaj swoją ofertę!

Moderatorzy:Robert A., Jarek, Marek

ODPOWIEDZ
ravenlonn

02 kwietnia 2016, 16:43

Witam,

Właśnie założyłam stronę na facebooku dotyczącą spacerów z psem w Zabrzu i okolicach. Dlaczego powstała ta strona? Mam psa od 9 miesięcy i z tego co zauważyłam wielu właścicieli psów boi się jakichkolwiek interakcji swoich psów z innymi. Z pewnością każdy posiadacz psa zna miejsca gdzie często przewijają się psy skore do zabawy. Ale nie zawsze można je spotkać.

Dlatego powstała ta strona: aby nasze pociechy mogły poszaleć razem! Jest to jedna z najlepszych i najbardziej meczących czynności dla nich! Dodatkowo uczą się jak się zachowywać w grupie.

Na stronie będą zamieszczane dni i miejsca spotkań na terenie Zabrza i okolic. Można również samemu zaproponować spacer, znaleźć sobie kompana do spacerów i przyjaciela dla naszego psa.

Gorąco zapraszam do polubienia strony wszystkich posiadaczy psów w Zabrzu i nie tylko :)

http://www.facebook.com/Spacer-z-psem-Z ... page_panel
ODPOWIEDZ
  • Informacje