witam wszystkich, bardzo liczę na poradę -mój 6 letni Kropuś który wogóle nie opuszcza naszego mieszkania od jakiegoś czasu strasznie się czochra, biega nerwowo po pokoju, skóra tak jakby mu "chodziła" na grzbiecie i się gryzie - wygląda to więc na pchły ale one nie powinny chyba gryżć mnie a ja czuję się tak jakby swędziało mnie całe ciało i mam na nogach, rękach i klatce piersiowej jakieś krosty jakby od ugryzień...co to moze być, pchły, wszy czy jakieś inne paskudztwo?????? jestem trochę przerażony bo skąd coś takiego w mieszkaniu? juz zamówiłem w Krak-vecie kropelki na kark dla Kropka i spryskiwacz do pomieszczenia ale czy to pomoże? i czy siebie też czymś pryskać? pozdrawiam serdecznie i z gory dziękuję za cenne wskazówki.
Krzysiek i Kropek
pchły? nie pchły? sam nie wiem co?
pokaż kota lekarzowi nieprzejrzy mu futro i znajdzie co razem złapaliście.
-
Cześć!pokropek pisze: ↑12 lutego 2009, 20:06witam wszystkich, bardzo liczę na poradę -mój 6 letni Kropuś który wogóle nie opuszcza naszego mieszkania od jakiegoś czasu strasznie się czochra, biega nerwowo po pokoju, skóra tak jakby mu "chodziła" na grzbiecie i się gryzie - wygląda to więc na pchły ale one nie powinny chyba gryżć mnie a ja czuję się tak jakby swędziało mnie całe ciało i mam na nogach, rękach i klatce piersiowej jakieś krosty jakby od ugryzień...co to moze być, pchły, wszy czy jakieś inne paskudztwo?????? jestem trochę przerażony bo skąd coś takiego w mieszkaniu? juz zamówiłem w Krak-vecie kropelki na kark dla Kropka i spryskiwacz do pomieszczenia ale czy to pomoże? i czy siebie też czymś pryskać? pozdrawiam serdecznie i z gory dziękuję za cenne wskazówki.
Krzysiek i Kropek
W naszym sklepie pojawiły się ostatnio nowe produkty, które Klienci od razu pokochali. FRANCODEX Obroża dla kotów powyżej 2 kg odstraszająca insekty - 4 miesiące ochrony - 43cm. Z pewnością będzie odpowiedni również dla Twojego kota.
Obroże są skuteczne w działaniu, ale co najważniejsze - bezpieczne dla zwierząt. Równocześnie skutecznie odstraszają insekty, takie jak pchły i kleszcze.
Kod: Zaznacz cały
https://www.krakvet.pl/product-chy-27963-FRANCODEX-Obroza-dla-kotow-powyzej-2-kg-odstraszajaca-insekty-4-miesiace-ochrony-43-cm.html
KrakVet.pl
-
- Informacje
-