![Evil or Very Mad :evil:](./../images/smilies/icon_evil.gif)
![Very Happy :D](./../images/smilies/icon_biggrin.gif)
Robert pisze:Witam serdecznie.
Aby nie tworzyć niepotrzebnie nowego tematu, postanowiłem zapytać tutaj.
Mam do Was kochani pytanie, może prozaiczne będzie, ale muszę to wiedzieć.
Otóż parę dni temu miałem taką sytuację, że miałem gości w domu, i zmuszeni byli przebywać z moim kotem. Po ich odejściu kot nie miał apetytu, to znaczy zauważyłem że nie chce jeść suchej karmy, miękkie mięska zajadał. Po dwóch dniach w pościeli znalazłem jego zęba i troszkę krwi w tym miejscu. Powiedzcie proszę, czy wypadnięcie zęba to normalne u kota, bo trochę mnie to dręczy, czy przypadkiem nie został uderzony przez kogoś w pyszczek. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam Was wszystkich, miłośników zwierząt.
Robert Król.
No cóż... zabrzmiało wielkim doświadczeniem w hodowli i pielęgnacji kotów... Pewnie teoria selekcji naturalnej Darwina też nie jest Ci obca... Idąc tym tropem, po co chodzić z kociakami do weta - przecież to też nienaturalne... I po co ludzie chodzą do lekarzy?...Marrrt pisze:No tak DamoKier...Nie zapomnij o podcieraniu tylka Twoim kotom...Bo to tez im do szczescia jest potrzebne...I pewnie to polubia tak jak szczotkowanie zebow a Ty znajdziesz w tym pelna samorealizacje jako "opiekunka kotow" i zarazem wielka przyjemnosc..
Najlepszym rozwiązaniem będzie pasta do zębów dla kotaandzia pisze: ↑09 listopada 2006, 14:25Co jest najlepsze, żeby utrzymać koci pyszczek (od wewnątrz) w czystości?
Od kilku dni mój kociak nie najlepiej pachnie, jeśli chodzi o oddech, a i kły mu zaczynają żółknąć, czym można byłoby je czyścić?
Miałam kiedyś jakąś pastę specjalną do tego, ale nie pamiętam nazwy.
Kod: Zaznacz cały
https://www.krakvet.pl/product-chy-16350-VITAL-ANIMAL-Fresh-pasta-dla-zwierzat-z-wyciagiem-z-zielonej-pietruszki-105ml.html?query_id=1
Kod: Zaznacz cały
https://www.krakvet.pl/product-chy-16349-VITAL-ANIMAL-AntiHairball-pasta-dla-kota-zapobiegajaca-tworzeniu-sie-kul-wlosowych-75ml.html?query_id=1
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości