witam wszytskich mam pytanie.
mam psa rasy lablador i ma juz 2 miesace i jak leje do brodika wode to on strasznie chce wejsc do niej. czy cos sie stanie jak wejdzie do wody wlebokosci 10 cm??
czy cos sie stanie jak pies wejdzie do wody???
- kamila lakusiowa
Labki to psy dowodne. One kochają wodę i nie przejdą spokojnie obok kałuży. Napewno się nic nie stanie jeśli będziesz kontrolowac moczenie się psiaka
Nic się nie stanie, większość psów uwielbia kąpiele w otwartych zbiornikach wodnych, jednak proszę uważać, aby tego nie robić przed przekwitnięciem wody, mogą wystapić uczulenia na skórze psa, który się nonstop drapie, leczenie trochę trwa i dla psa nie jest zbyt przyjemne! Mój pies miał ten problem
- kamila lakusiowa
A kiedy wody przekwitają?
-
No jak to kiedy? Tak jak kwiaty, późną jesienią...
Ernii bardzo przejęła się / przejął rola autora strony internetowej i mianem znawcy przedmiotu, za bardzo chyba bo żadnej madrej rzeczy jakoś tam nie zobaczyłam
Ernii bardzo przejęła się / przejął rola autora strony internetowej i mianem znawcy przedmiotu, za bardzo chyba bo żadnej madrej rzeczy jakoś tam nie zobaczyłam
-
Pies powinien być przyzwyczajony do wody. Nic mu się nie stanie. Każdy pies umie pływać.
-
- Informacje
-