Fryzjer dla yorkshire terrier w krakowie
musisz podac maila gdyz na stronie nie dopuszczamy zadnych reklam, adresow, linkow itp.
A musisz psa strzyc ? Obserwuję tendencję strzyżenia tych psów (i nie tylko tych) przez kilka lat i niestety sierść zmienia się wg. mnie na niekorzyść
Oczywiście zabiegi pielęgnacyjne przy długim włosie są bardziej absorbujące, ale dobrze pielęgnowana sierść to nie tylko ozdoba ale ochrona nie tylko przed zimnem ale i przed upałem.
Oczywiście zabiegi pielęgnacyjne przy długim włosie są bardziej absorbujące, ale dobrze pielęgnowana sierść to nie tylko ozdoba ale ochrona nie tylko przed zimnem ale i przed upałem.
pianistka pisze:A musisz psa strzyc ? Obserwuję tendencję strzyżenia tych psów (i nie tylko tych) przez kilka lat i niestety sierść zmienia się wg. mnie na niekorzyść
Ja nie wyobrażam sobie mieć psa tej tasy i nie chodzić do fryzjera. Zawsze dobrze jest chociaż podciąć same końcówki, które się niszczą. Więc dobrze co jakiś czas mimo wszystko odwiedzić fryzjera