Jaki preparat witaminowy na sierść?
-
ja kiedyś szukałam i nic w jednym preparacie nie ma:) najlepiej kupić olej z ogórecznika i wiesiołka, tak jak już ktoś pisał:)
Przepraszam zapomniałam ze ja to czarno_czerwona czyli Kasia od Trajkotki z Wielgowa
- kamila lakusiowa
A co ma porost sierści? Żeby było jej więcej i dłuższej?
-
Niewiem jaki pies ale oprocz preparatów na sierśc ja stosowałam lanoline z odzywką. Natłuszczało to sierść i się poprostu nie łamała dotego mniej platała no ale pies wygladał jak z frytkownicy przez kilka dni potem robił sie milszy. Minusem jest to ze pies sie szybciej brudzi i trzeba to zmywac co 2-3 tygodnie bo brudnego psa sie nie czesze bo włos sie łamie.
Zmień dietę u swojego Husky.Ciekawa jestem jak wygląda efekt końcowy,szczególnie po kaszy.Jeśli jest słabo rozgotowana,to pies tego nie strawi,i cala kasza jest widoczna w jego odchodach.Husky w okresie linienia potrzebuje codziennej pielęgnacji swojej szaty-czesanie,aby pozbawić go martwego podszerstka.Nie wiem dlaczego nie podajesz witamin codziennie,odpowiednich do wieku psa.Przy takim jedzeniu,które nie dostarcza żadnych potrzebnych składników dla organizmu,a tylko zapełnia żołądek,chcesz aby Twój pies wyglądał pięknie?Jest tyle witamin,tyle preparatów które podaje się szczególnie wtedy gdy pies linieje,że możesz wybrać.Na początek zrób porządek z jedzeniem,stopniowo z kaszy przejdż na ryż,do tego każde mięso chude,oprócz wieprzowiny,marchew gotowana i rozdrobniona na przemian z burakami również gotowanymi i rozdrobnionymi,a jeśli nie chcesz się w to bawić,to kup mu gotowe OLEWO,marchew,buraki które zalewa się ciepłą wodą,można podawać również zmielone siemię lniane,które ma właściwości chroniące jelita,do tego również dbające o skorę,i wygląd sierści ,do tego świetny preparat na zdrową skórę i sierść-OMEGAN, plus witaminy senior,bo w wieku 7 lat twój pies jest seniorem,a nie podlotkiem,raz dziennie do końca jego życia. Wtedy zobaczysz efekty.Dobrze że napisałeś menu swego psa,teraz wiem dlaczego tak wygląda.
-
Ja teraz zamowilam Mikite z Tranem i zobaczymy tabletki na zapachy z tej firmy dzialają super:) I są bardzo wydajne i dośc tanie wyprobojemy i powiemy jak dziala Niby karme mamy dla psow z wrażliwą skórą ale nie zaszkodzi czasem daje tuńczyka tzn ja otwieram puszke nigdy całej nie zjadam nikt inny nie chce to dostaje kudlata jedyny dodatek ze stołu i myśle że jej sluzy.
Mikita Megavit aminobiotin u moich 3 psów okazała się pomyłką(totalną)tak jak bym nic nie podawał.
Żadnych efektów.
Natomiast Meramina -Mera Dog dopiero przyniosła upragniony efekt.To profesjonalny prepart wysokiej jakości i zrobiony pod konkretnym kątem na sierść.Ma bardzo dobre przyswajanie.
Żadnych efektów.
Natomiast Meramina -Mera Dog dopiero przyniosła upragniony efekt.To profesjonalny prepart wysokiej jakości i zrobiony pod konkretnym kątem na sierść.Ma bardzo dobre przyswajanie.
-
U mnie narazie mało zeszło zobacze po całej paczce najwyżej na cos wymienie.
-
- Informacje
-