Kąpanie psa - jak często można?
Moje tez sie tarzaja Tez sie brudza.. ale plywanie i czesanie nam wystarcza w zupelnosci zeby miec slicznego i lsniacego psajapanisze pisze:To jest tak nieprawdopodobne, że może faktycznie kiedyś skorzystam z zaproszenia
Moja sunia z nadejściem wiosny pokochała tarzać się w trawie, błocie, padlinie - jej obojętne, byleby się porządnie wybrudzić
Ja mam białego buldożka francuskiego Cały czas wygląda jak szaro - żółty, a ostatnio też zielony, bo tarza się w trawie
Ale faktycznie po dobrym wyczesaniu sierść jest o wiele czystsza - brud, piach po prostu odpadają, niestety na zażółcenia to już tylko detergent.
Ale faktycznie po dobrym wyczesaniu sierść jest o wiele czystsza - brud, piach po prostu odpadają, niestety na zażółcenia to już tylko detergent.
kąpać psa się powinno tak jak na pisane było przez weterynarza w poprzednich postach ale i znajdziecie u mnie na ten temat też na blogu o tym http://poradnikpsy.blogspot.com/ po klikać proszę też w reklamy to na pewno coś znajdziecie dla siebie
Tak jak było "na pisane"?kam90 pisze:kąpać psa się powinno tak jak na pisane było przez weterynarza w poprzednich postach ale i znajdziecie u mnie na ten temat też na blogu o tym http://poradnikpsy.blogspot.com/ po klikać proszę też w reklamy to na pewno coś znajdziecie dla siebie
Włos się na głowie jeży od Twojej ortograficznej hiperpoprawności. Na blogu pewnie więcej takich cudawianków
Ja kąpie gdzy jest brudna czasem raz w miesiącu czasem raz na dwa. Ale używam dobrych kosmetyków. Gdy niema wystaw "piore" w show tech ziołowym do tego tej samej firmy odzywka plus lanolina coby sie skóra nie odtłuszczała i sierśc nie plątała no i się nie łamie. A przed wystawą też szampon schow tech ale bright clean czy jakoś tak ale odzywka ISB i bez lanoliny Potem jeszsze przed wejściem na ring sprau khara zwiększający objętośc i "wybielający". jeśi łapy zszarzeja przed wystawa to mąka ziemniaczana w sierśc i wyczesuje szczotką
-
- Informacje
-