Sapiący Haski
W nocy,jak z nami śpi, nasz Haski (ma prawie 6 tygodni) bardzo głośno dyszy.Nasza weterynarka,twierdzi,że to z powodu przegrzania, bo z nami śpi.A co o tym sądzą właściciele Haskich?Piesek był badany, nie ma gorączki.To dyszenie nasz niepokoi.Czekamy na wasze informacje.
Prawie 6 tygodni? To ile miał jak go wzięliście? Nie wiecie, że psa powinno się odbierać jak skończy 8 (ewentualnie 7) tygodni?Kasia i Paweł pisze:W nocy,jak z nami śpi, nasz Haski (ma prawie 6 tygodni) bardzo głośno dyszy.
Witam
Dyszy ciągle bo jestmu po jakimś czasie gorąco u was w koju wiem coś o tym bo sam mam takiego futrzaka te najpiękniejsze pieski na naszym globie bardzo chcą spać z wami ale po jakimś czasie jest im za gorąco tym bardziej że szczeniaki tej rasy mają tz.szorstek (ochrona przed mrozem w ich ojczyźnie) po prostu kładcie go na podłodze blisko łóżka a jak już będzie w stanie wskoczyć i zeskoczyć z koja to go wtedybieżcie do łóżka on po jakimś czasie sam będzie schodzil i szukał chłodnego miejsca a dyszeć to i tak będzie cały czas jak będzie ciepło
Dyszy ciągle bo jestmu po jakimś czasie gorąco u was w koju wiem coś o tym bo sam mam takiego futrzaka te najpiękniejsze pieski na naszym globie bardzo chcą spać z wami ale po jakimś czasie jest im za gorąco tym bardziej że szczeniaki tej rasy mają tz.szorstek (ochrona przed mrozem w ich ojczyźnie) po prostu kładcie go na podłodze blisko łóżka a jak już będzie w stanie wskoczyć i zeskoczyć z koja to go wtedybieżcie do łóżka on po jakimś czasie sam będzie schodzil i szukał chłodnego miejsca a dyszeć to i tak będzie cały czas jak będzie ciepło
ja też mam haskiego... to normalne że dyszy w nocy bo przez dyszenie reguluje cieplote ciala... jak pierwszą noc była u mnie na łużku to sie wystraszylam bo myślalam że cos jej jest... a teraz już wim że to normalne...
-
- Informacje
-