strzyżenie shih-tzu

Dyskusje o pielęgnacji psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

anaem

10 grudnia 2007, 19:48

mam jeszcze jedno pytanko o tego shih-tzu czy jak go nie ostrzyge to bedzie mial on ta sirsc taka dluga do ziemi czy zostanie taka sredniej dlugosci
0704magda

11 grudnia 2007, 09:26

urosnie mu długa

ja moja Lunę-shih tzu- obciełam w kwietniu i w sierpniu...szczotkuję ją codziennie-jak jakis kołtun to mam grzebień to kołtunów i jest po problemie....jak dbasz o pieska to kołtunów nie będzie lub szybko się pozbędziesz,a długa szata w lato bedzie ciężarem dla shih tzu
Daisy1

11 grudnia 2007, 23:28

A jakiej szczotki używasz do czesania Twojego pieska? Ja mam Lhasa Apso i szczerze mówiąc, te szczotki które mam nie są zbyt dobre dla mojego psiaka, nie rozczesują tak jakbym chciała....
0704magda

12 grudnia 2007, 08:57

daisy ja wypróbowałam całe multum szczotek i grzebieni-mam tego cała szufladę-firmy-nie pamiętam bo nigdy nie zwracałam na nie uwagi-byłyt tańsze i drozsze.....szczotka ktora jest ok i dla mnie w czesaniu luny i dla niej samej bo ja nie szarpie ani nie kuje-igiełki sa metalowe i zakonczone na plasko-sa mieciutkie,grzebien-zwykly i ten drugi do kołtunów-taki zakrzywiony
ODPOWIEDZ
  • Informacje