strzyżenie shih-tzu
mam jeszcze jedno pytanko o tego shih-tzu czy jak go nie ostrzyge to bedzie mial on ta sirsc taka dluga do ziemi czy zostanie taka sredniej dlugosci
urosnie mu długa
ja moja Lunę-shih tzu- obciełam w kwietniu i w sierpniu...szczotkuję ją codziennie-jak jakis kołtun to mam grzebień to kołtunów i jest po problemie....jak dbasz o pieska to kołtunów nie będzie lub szybko się pozbędziesz,a długa szata w lato bedzie ciężarem dla shih tzu
ja moja Lunę-shih tzu- obciełam w kwietniu i w sierpniu...szczotkuję ją codziennie-jak jakis kołtun to mam grzebień to kołtunów i jest po problemie....jak dbasz o pieska to kołtunów nie będzie lub szybko się pozbędziesz,a długa szata w lato bedzie ciężarem dla shih tzu
daisy ja wypróbowałam całe multum szczotek i grzebieni-mam tego cała szufladę-firmy-nie pamiętam bo nigdy nie zwracałam na nie uwagi-byłyt tańsze i drozsze.....szczotka ktora jest ok i dla mnie w czesaniu luny i dla niej samej bo ja nie szarpie ani nie kuje-igiełki sa metalowe i zakonczone na plasko-sa mieciutkie,grzebien-zwykly i ten drugi do kołtunów-taki zakrzywiony
-
- Informacje
-