wisnia dżeki jest piękny...
Ostatnio znalazłyśmy z siostrą seterkę irlandzką, szukałyśmy z nią jej domku, i strasznie nam mała w serduchu została, jak musiałyśmy zawieźć do schroniska to beczałyśmy jak powalone... ale znalazłyśmy właścicieli i na drugi dzień ją odebrali Ale to są przepiękne psy... chciałabym kiedyś takiego... może zaadoptuję jakąś seterkową bidę kiedyś, jak moja ruda będzie pozytywna do psiurków.
WKLEJAJCIE ZDJĘCIA SWOICH PSÓW
-
Z tego co pamiętam,to On tylko taki słodki na zdjęciach.Raczej ząbki lubi pokazywać.AGA..
oj tak... ale nawet mój kot od razu do niej podszedł, i obwąchiwał, a ona spokojniutko siedziała... do mojej pitki od 14 miesiecy nie podszedł tak blisko bo zaraz jest halowisnia pisze:Gosia, polecam setery z całego serca! One są nie tylko piękne - są też niesamowicie bystre i do tego kochają wszystko co żyje!
to w końcu jakiś labek "charakterny" - moja ma identycznie ... na pieski agresor a ludzi na śmierć by zalizała Jak ja lubie takie pieskiaglo pisze:A to racja, ale tylko do czworonogów jest taki agresywny. Człowieka to mógłby tylko zalizać
Oj charakterek to on ma, kiedyś niechcący natknął się na wielkiego ONka w dodatku stróżującego i ku mojemu zdziwieniu to Onek musiał uciekać z podkulonym ogonem.goskaaa pisze:to w końcu jakiś labek "charakterny" - moja ma identycznie ... na pieski agresor a ludzi na śmierć by zalizała Jak ja lubie takie pieski
A nasze pierwsze dni szkolenia w grupie były tragiczne, po 2 godzinach padałam "na twarz" ze zmęczenia. Wszystkie psy chciał poustawiać.
A co najdziwniejsze nie jest dla niego ważne czy to pies czy suka, a najbardziej nie lubi swojej rasy oraz pitów, bo niestety z nimi miał najwięcej przygód.
Do tego jest super stróżem, a jak ktoś go usłyszy zza drzwi to naprawde może się przestraszyć.
Taki jest mój psiurek, a wygląda tak potulnie
Śmiejemy się, że wdał się w swoją pancię, bo też taka zołza w stosunku do swojego gatunku
chyba przyjął trochę charakteru od tych pitów bo zachowuje się identycznie jak moja pitka z krwi i kości z tym że moja lubi labki, onki i inne rasy co się lubią ganiać... bo jak juz ktoś próbuje na nią z łapkami to jest jazda Nie ważne czy chlopak czy dziewczynka
-
Nowa seria zdjęć 8 miesięcznej Tosi .
Karakanek waży 1,7 kg i ma 20cm wysokości .
Mam na jej punkcie chopla
Mam nadzieje ze choć kilku osoba Tosia sie podoba , a nawet jak nie , to nieważne , ważne że dla mnie jest piękna
Basia
Karakanek waży 1,7 kg i ma 20cm wysokości .
Mam na jej punkcie chopla
Mam nadzieje ze choć kilku osoba Tosia sie podoba , a nawet jak nie , to nieważne , ważne że dla mnie jest piękna
Basia
Muszę się zgodzić. Mimo iż nie lubię miniaturowych ras, z poznanych mi dotąd Yorków nie cierpie najbardziej tej obklejonej siersci... Choć wiem że to kwestia pielęgnacji, ale twoja sunia jest naprawdę śliczna, zadbana, i wychuchana Tak trzymać
-
- Informacje
-