Dzięki dziewczyny za komplementy Kurcze czuje sie tak jak by Tosia była moim 3 dzieckiem , fakt że ta pierwsza dwójka , najważniejsza , ale jednak Tosia to takie słodkie maleństwo .
Racja pielęgnacja włosa jest straszna , ale staram sie nie przesadzać , co by nie przedobrzyć
Pozdrawiam Basia
WKLEJAJCIE ZDJĘCIA SWOICH PSÓW
-
Luna śliczna a i Riko niczego sobie
Będziesz lunie zapuszczać włoski , czy zawsze ja scinasz
Basia
Basia
sciełam jej wloski w kwietniu-miala naprawde dlugie,pozniej w sierpniu wyjechalismy i znowu fryzjer dla jej lepszego komfortu i luzu,teraz rosna wloski normalnie,wiec chyba zostawie,jedynie brzuch i lapki przycinam jej regularnie....zobaczymy jak to bedzie z jej fryzurkaMAMAMIKIWIKI pisze:Luna śliczna a i Riko niczego sobie
Basia
Kołek masz słodkie psicho i dzieciątko! Riko jest śliczny! Ja mam oprócz Bohuna i Dżekiego jeszcze księżniczkę! Jest u mnie od tygodnia i na imię ma Silmarien (wołamy na nią Sila)
Oto ona
To 3 mies. CTR
atu cała trójka
Oto ona
To 3 mies. CTR
atu cała trójka
dziwne aby labi był agresywnyaglo pisze:A to racja, ale tylko do czworonogów jest taki agresywny. Człowieka to mógłby tylko zalizać
mój labi kocha wszystko co spotka na swojej drodze-chodzi oczywiście o psiaki i ludzi.Nie lubi:
-jeży
-jeży
-jeży
Dzięki wiśnia Twojej sforze też niczego nie brakujewisnia pisze:Kołek masz słodkie psicho i dzieciątko! Riko jest śliczny! Ja mam oprócz Bohuna i Dżekiego jeszcze księżniczkę! Jest u mnie od tygodnia i na imię ma Silmarien (wołamy na nią Sila)
Oto ona
To 3 mies. CTR
atu cała trójka
-
- Informacje
-