WKLEJAJCIE ZDJĘCIA SWOICH PSÓW
[quote="cuciola"]wejdz na www.imageshack.us i tam zaladuj zdjecia z komputera
potem skopiuj linka i tyle
możesz wyjaśnić jak to zrobiłeś,że wkleiłeś tyle zdjęć naraz? i jeszcze jedno,który link z tej stronki mam skopiować?
jak możesz to wyjaśnij jak "lemurowi"
możesz wyjaśnić jak to zrobiłeś,że wkleiłeś tyle zdjęć naraz? i jeszcze jedno,który link z tej stronki mam skopiować?
kołek pisze:cuciola pisze:wejdz na www.imageshack.us i tam zaladuj zdjecia z komputera
hej ja daje fotki na www.fotosik.pl-jak zaladuje foto to myszka na nie i wlasciwosci-tam bedzie adres tego foto-dajesz na niego i zaznaczasz go-kopiuj i tutaj wciskasz [img]WKLEJ%20"alt%20+%20p",chcesz%20wiecej%20fot%20to%20enter%20i%20znowu[img]wklej(oczywiscie%20nex%20foto%20z%20np%20fotosika%20-adresik%20z%20wlasciwosci%20tego%20foto)%20i%20znowu%20alt+p(te%203%20klawisze%20na%20raz%20dadza%20ci[/img])powodzonka
To ja pokaże moja kundlice:
P.S. Zdjęcie trochę stare. Jak znajdę to dam aktualne
P.S. Zdjęcie trochę stare. Jak znajdę to dam aktualne
To zdjęcie robione w grudniu. Teraz Tinka ma 2 latka i 3 miesiące
Ciąg dalszy:
Ata dziękuje za tak miłe słowa o mojej suni
Jak nie będę taka leniwa to poszukam inne zdjęcia.
Jak nie będę taka leniwa to poszukam inne zdjęcia.
I znów muszę si z Tobą zgodzić . Te oczy to sama wierność i oddanie, ale tam w głębi ma też takie łobuzerskie iskierki Ciekawe jaka jest duża i jaki ma ogon. Może na innych zdjęciach będzie widać A maleństwo wiadomo słodkie, bo to jeszcze szczeniaczek, a wszystko co młodziutkie jest kochane. Szkoda tylko, że szczeniorki tak szybko wyrastają...wisnia pisze:Bo ona ma takie cudowne wierne spojrzenie - sama miłość Ale to maleństwo to jest słodkie jak nie wiem co...
-
- Informacje
-