WKLEJAJCIE ZDJĘCIA SWOICH PSÓW
-
wow isabelle myślałam, że cechuje Cię szacunek dla każdego życia. Faktycznie bardzo zabawne oglądać jak pies się znęca nad gąsienicą (czy co to to jest). To prawie tak jak oglądać walki psów.
-
Spokojnie. Nic jej nie zrobił. Bał się jej! Łaził wokół niej, kopał wokół niej dołki. Na koniec licha została nakarmiona, oraz zaniesiona do głebokiego lasy skąd ją Kinga w kieszeni przemyciła, położona na dorodnej sośnie (sprawdzone co jej smakuje na kilku roslinach) i zostawiona w spokoju (w pobliżu kałuży). Zauważ że Brutus tańczy wokół niej, ale jej nie drapnął, nie ugryzł.
-
wiem, bo mój pies bardzo podobnie się zachowuje, na przykład w stosunku do jeży, czy żab. Co nie znaczy, że pozwalam jej to robić, każde żywe stworzonko ma prawo żyć sobie w spokoju. A z robaczkiem mogło być tak jako to często bywa z zającami - pies goni, zając w końcu ucieka a 5 minut później pada na zawał.
-
Niestety moje dziecko kocha robale. Nie jestem w stanie jej patrzeć na ręce i do kieszeni gdy lata po lesie w tempie błyskawicy. Poszukam, Mam jeszcze zdjecia Ani oraz Wojtka. 2 lata temu znalazła i przyniosła do domu z działki liszkę. Liszka zamieszkała w specjalnym pojemniku gdzie kiedyś mieszkały patyczaki (Ania to liszka). Po jakims czasie Ania utworzyła piękny kokon. A po kolejnym czasie z kokonu wykluł się Wojtek. Dostał jeść, wysuszył skrzydełka, posiedział na palcu Kingi oraz na bucie i poleciał w siną dal.
Tam nad morzem musiałam kilka godzin tłumaczyć że nie damy rady lichy zabrać do domu i całą "zabawę " powtórzyć. Że jak się kogoś kocha to trzeba mu czasem pozwolić odejść żeby był szczęśliwy. Udało się. Liszka zostałą umieszczona w bezpiecznym miejscu.
Brutus jeże wącha. Często mamy w domu rezydenta Baltazara - jeż znaleziony wiosną lub jesienią w parku. Wywożę je do lasu, po uprzedniej kąpieli i odpchleniu oraz nakarmieniu do syta. Zdjęć też poszukam. Jeże wogóle są fajne. Szybko uczą się że nic im nie grozi i przestają się bać bezpiecznej ręki. Fajnie łażą po kolanach ruszając nochalem. I słodko mlaszczą pozerając wątróbkę oraz serduszka.
Tam nad morzem musiałam kilka godzin tłumaczyć że nie damy rady lichy zabrać do domu i całą "zabawę " powtórzyć. Że jak się kogoś kocha to trzeba mu czasem pozwolić odejść żeby był szczęśliwy. Udało się. Liszka zostałą umieszczona w bezpiecznym miejscu.
Brutus jeże wącha. Często mamy w domu rezydenta Baltazara - jeż znaleziony wiosną lub jesienią w parku. Wywożę je do lasu, po uprzedniej kąpieli i odpchleniu oraz nakarmieniu do syta. Zdjęć też poszukam. Jeże wogóle są fajne. Szybko uczą się że nic im nie grozi i przestają się bać bezpiecznej ręki. Fajnie łażą po kolanach ruszając nochalem. I słodko mlaszczą pozerając wątróbkę oraz serduszka.
Po wielu trudach udało się
http://www.youtube.com/watch?v=o6HerBP1 ... e=youtu.be
Wybaczcie jakość nagrywałam cegłą...
http://www.youtube.com/watch?v=o6HerBP1 ... e=youtu.be
Wybaczcie jakość nagrywałam cegłą...
-
Dobrze myślałam że dwa psy w domu to jest to co tygrysy lubią najbardziej! Świetne suczydła!
po:
1. zawsze podobały mi się psy (nie ważne czy rasowe, mieszańce czy kundelki) o jasnej sierści a ciemnej kufie-wygląda to jak dla mnie cudnie
2. ile bym dała aby mój bruno miał z kim tak poszaleć , w okolicy nie ma psów w podobnym wieku i wielkości
1. zawsze podobały mi się psy (nie ważne czy rasowe, mieszańce czy kundelki) o jasnej sierści a ciemnej kufie-wygląda to jak dla mnie cudnie
2. ile bym dała aby mój bruno miał z kim tak poszaleć , w okolicy nie ma psów w podobnym wieku i wielkości
-
Shena ma oczy identyczne jak Koruś
Hehe może Kori ma coś z doga Szczerze nie spotkałam psa z takim kolorem oczu jaki ma Shena, na zdjęciach tego nie widać (pewnie dlatego że mój tel to złom ) Jej oczy są jakby brązowe z odcieniem czerwonego... Neya już ma normalne
-
- Informacje
-