WKLEJAJCIE ZDJĘCIA SWOICH PSÓW
Na tej poduszce to jak człowiek leży świetny jest:) moja Che'na nie dala by mu spokoju
myślę że tak
no wiesz budowe głowy mozna tez wziac z doga niemieckiego o czym może świadczyc dość dluga kufa i płaski stop, do tego szerokość samej głowy w stosunku do kufy jest zbyt mała jak dla asta a własnie dość charakterystyczna dla doga ... a sierśc to niby skąd ma taką kudłatą?...
Nie wiem mnie sie wydaje ze sie mylisz i ma cos z AST ale moze ja sie myle kto wie. Chyba własciciel wie najlepiej z zego jest skrzyzowany wiec mu zaufajny goskaa
Tak a propo, bo jest to krzyzowka wiec szserokosc z amstafka a dlugosc z doga, nie ma w tym nic dziwnego.
Tak a propo, bo jest to krzyzowka wiec szserokosc z amstafka a dlugosc z doga, nie ma w tym nic dziwnego.
hmmm być moze i ja sie myle... z krzyżowkami nic nie wiadomo... ale no moge sie załozyc ze napewno nie jest to krzyżowka doga z astem... to jest wręcz niemożliwe... sierśc (byłaby gładka), umaszczenie ( to jest takie bardziej owczarkowate, u obu ras nie ma takiego umaszczenia), wielkośc i proporcje głowy (byłaby duzo masywniejsza gdyby to te dwie rasy się połączyły) ... moze to byc zarówno ast lub dog ale coś czuje ze wymieszany z kim innym...
Widziałam kiedys krzyzowke asta z wyżlem heheh no było to ciekawe i słodkie zjawisko, ale fakt widać było obie rasy
Widziałam kiedys krzyzowke asta z wyżlem heheh no było to ciekawe i słodkie zjawisko, ale fakt widać było obie rasy
To krycie bylo całkiem przypadkowe, suka (Amstaff) czekała na reproduktora wszystko działo się w hodowli, i wystarczyła chwila nieuwagi, Dog to wykorzystał i wyszła taka mieszanka, dodam tylko że jego matka miał 3 mioty i w sumie przyszło na świat 37 szczeniaków!
o mamo niezle... ale skąd taki dziwny rodzaj sierści i umaszczenia?? Bardziej wygląda jakby się do suczki dorwał jakiś owczarkowaty chłopakMegda pisze:To krycie bylo całkiem przypadkowe, suka (Amstaff) czekała na reproduktora wszystko działo się w hodowli, i wystarczyła chwila nieuwagi, Dog to wykorzystał i wyszła taka mieszanka, dodam tylko że jego matka miał 3 mioty i w sumie przyszło na świat 37 szczeniaków!
-
- Informacje
-