Czuje sie oszukana.
Jeśli masz dowody tego, że ta Pani Ci groziła to bez obawy załóż jej sprawę karną w sądzie Zniesławienie i groźby są karalne xxxxxxxx Przynajmniej będzie miała nauczkę i może karma do niej wróci za traktowanie w ten sposób zwierząt. Ja to nie mogę czytać takich rzeczy bo od razu łapie mnie wściekłość.
Ogólnie możesz pójść na policję - nie wolno sprzedawać zwierząt jeżeli nie ma się uprawnień, jeżeli to jest pies w typie rasy nie ma rodowodu - zostałaś zwyczajnie oszukana, Mogłaś nie wiedzieć że takich zwierząt nie można sprzedawać. Od razu na policje w ogóle nie wdawaj się w dyskusje z takimi pseudo hodowcami.
-
-
Ogólnie możesz pójść na policję - nie wolno sprzedawać zwierząt jeżeli nie ma się uprawnień, jeżeli to jest pies w typie rasy nie ma rodowodu - zostałaś zwyczajnie oszukana, Mogłaś nie wiedzieć że takich zwierząt nie można sprzedawać. Od razu na policje w ogóle nie wdawaj się w dyskusje z takimi pseudo hodowcami.
-
- Informacje
-