Czuje sie oszukana.

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

milooo

19 lipca 2016, 13:49

Jeśli masz dowody tego, że ta Pani Ci groziła to bez obawy załóż jej sprawę karną w sądzie ;) Zniesławienie i groźby są karalne xxxxxxxx Przynajmniej będzie miała nauczkę i może karma do niej wróci za traktowanie w ten sposób zwierząt. Ja to nie mogę czytać takich rzeczy bo od razu łapie mnie wściekłość.
Gość

28 września 2016, 11:14

Ogólnie możesz pójść na policję - nie wolno sprzedawać zwierząt jeżeli nie ma się uprawnień, jeżeli to jest pies w typie rasy nie ma rodowodu - zostałaś zwyczajnie oszukana, Mogłaś nie wiedzieć że takich zwierząt nie można sprzedawać. Od razu na policje w ogóle nie wdawaj się w dyskusje z takimi pseudo hodowcami.
-
Gość

28 września 2016, 11:15

Ogólnie możesz pójść na policję - nie wolno sprzedawać zwierząt jeżeli nie ma się uprawnień, jeżeli to jest pies w typie rasy nie ma rodowodu - zostałaś zwyczajnie oszukana, Mogłaś nie wiedzieć że takich zwierząt nie można sprzedawać. Od razu na policje w ogóle nie wdawaj się w dyskusje z takimi pseudo hodowcami.
ODPOWIEDZ
  • Informacje