kastracja
Ledwo bułkę w siebie wmusiłam, mam strasznie ściśnięty żołądek ze stresu. A niedługo do pracy muszę się szykować. Pewnie z tego wszystkiego znowu odchoruję żołądek :/ Nie rozumiem jak dla niektórych może to być TYLKO pies. Czuję się jakby moje dziecko miało operację (tudzież wnuczka ). W ogóle owczarka niemieckiego z niej zrobili... cóż.
-
nie przestraszcie się zapachu moczu:)
Na szczęście większość na gumowy dywanik więc udało się go szybko i w miarę bezproblemowo pozbyć (znaczy moczu - nie dywanika . A co do zapachu to właśnie jakoś dziwnie bo jak dla mnie bezwonny - chyba, że w ferworze walki nie czułem zapachu - pewnie jutro jak zejdę do auta to mi nos urwie
-
teraz pewnie zsikała się wodą, bo dostawała płyny podczas zabiegu. Trochę potrwa zanim mocz się zagęści;)
-
no to bardzo się cieszymy, że wszystko się udało!
Niestety bardzo się kręci, chce chodzić za mną. Jak już się położyła to leży i "chrumka", chyba ją mocno boli Muszę pilnować żeby do wenflonu się nie dobrała, bo już próbowała. Patrzy się na mnie z wyrzutem... jej wzrok mnie zabija.
Ostatnio zmieniony 31 marca 2012, 19:37 przez Seiti, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jest na chaju i tak niczego nie będzie pamiętać;) poza tym dostała leki przeciwbólowe, jest skołowana a nie cierpiąca. Wenflon możesz zabandażować porządnie
Ma zabandażowany.
"Chrumkała" chyba z powodu nudności, zwymiotowała jeszcze wczorajszym jedzeniem.
Shena podchodzi do niej z dystansem.
SleepingSun Ty swojej co podałaś do jedzenia ? Kazano podać mi to co je zwykle czyli karmę, nie będzie to za ciężkie?
Ciekawe co widzi na tym haju.
"Chrumkała" chyba z powodu nudności, zwymiotowała jeszcze wczorajszym jedzeniem.
Shena podchodzi do niej z dystansem.
SleepingSun Ty swojej co podałaś do jedzenia ? Kazano podać mi to co je zwykle czyli karmę, nie będzie to za ciężkie?
Ciekawe co widzi na tym haju.